Bu RTX 5070 Ti Topladığım Sistem Güzel mi ?

Reaksiyon skoru
100
işlemci r7 9800x3d 20k(gaming gecesinden) : İşlemci linki ALINDI ✅
anakart msi mortar b850 10k(gaming gecesinden) : Anakart linki ALINDI ✅
ekran kartı colorful 5070ti 55.500 tl (gaming gecesini beklicem) : Ekran kartı Linki ALINMADI❌
ram patriot viper venom 2x 23.278 tl (indirim beklicem ) : Ram linki ALINMADI❌
ssd wd SN5100 2tb 12.300 tl (gelecek ay alıcam) : SSD linki ALINMADI❌
sıvı soğutucu Enermax LIQMAXFLO 3000 tl : Sıvı Soğutucu Linki ALINDI ✅
PSU Enermax REVOLUTION III 1000W 5800 tl : PSU linki ALINDI ✅

Kasa daha seçemedim elimde istediklerim şunlar
kasa 1 :Link
kasa 2 siyah modeli stoğa gelirse alıcam :Link
kasa 3 :Link
Önerilerinizi bekliyorum farklı kasa önerilerinede açığım

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Kasa olarak 3.yü beğendim bir de lianli v100r bakabilirsin . Ekran kartında pembesini alirsan harika görünüyor bence. İş için toplamiyorsan da 9070xt alabilirsin

Kasa olarak 3.yü beğendim bir de lianli v100r bakabilirsin . Ekran kartında pembesini alirsan harika görünüyor bence. İş için toplamiyorsan da 9070xt alabilirsin
iş de öğrenmek istediğim için yoksa o kart da güzel nvidia teknolojisi daha hoşuma gidiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lianli 100r güzel ama anakart matx olunca küçük duracak 100r mini istiyorum onda da hep psu lu psu suz yok

Maaşallah daha ne olsun, 10 numara 5 yıldız. Güle güle kullanın darısı başıma. Kasa da 3 seçenekte şık duruyor. Benim zevkime göre üçüncü seçenekteki kasayı seçerdim. (Teknik kısmında bilgim yok.) 😊👍

Maaşallah daha ne olsun, 10 numara 5 yıldız. Güle güle kullanın darısı başıma. Kasa da 3 seçenekte şık duruyor. Benim zevkime göre üçüncü seçenekteki kasayı seçerdim. (Teknik kısmında bilgim yok.) 😊👍
yorumun için saol

Maşallah hocam güzel sistem, aynı anakartı ben de kullanıyorum memnunum. Yalnız Windows falan kurmadan önce en başta bir biosu güncellersen senin için daha iyi olur ayrıca Windows kuracaksan-ki kesin kuracaksın Windows ISO dosyasını sakın rufusla yazma windows'un kendi Windows yükleme medya oluşturucusu ile USB hazırla.

Maşallah hocam güzel sistem, aynı anakartı ben de kullanıyorum memnunum. Yalnız Windows falan kurmadan önce en başta bir biosu güncellersen senin için daha iyi olur ayrıca Windows kuracaksan-ki kesin kuracaksın Windows ISO dosyasını sakın rufusla yazma windows'un kendi Windows yükleme medya oluşturucusu ile USB hazırla.
bilgi için saol hocam bios direk yükle diye yazımı çıkıyo yoksa usb denmi yüklüyoruz windows 11 kuracam evet senin dediğin gibi yapayım kuracağım zaman

bilgi için saol hocam bios direk yükle diye yazımı çıkıyo yoksa usb denmi yüklüyoruz windows 11 kuracam evet senin dediğin gibi yapayım kuracağım zaman
Başta rufus'la yazdığım için anakarta ne kadar ayar yapmayı denesem de bir türlü windows'u kuramamıştım çözümü anca Microsoft'un kendi Windows yükleme medya aracıyla halledebildim.
Güncel bio'su anakart modelinin kendi sitesinden bios dosyasını indiriyorsun direk USB belleğe atıp ana kartından usb'yi seçip bios güncellemesini yapabiliyorsun yani en azından ben öyle yaptım.

işlemci r7 9800x3d 20k(gaming gecesinden) : İşlemci linki ALINDI ✅
anakart msi mortar b850 10k(gaming gecesinden) : Anakart linki ALINDI ✅
ekran kartı colorful 5070ti 55.500 tl (gaming gecesini beklicem) : Ekran kartı Linki ALINMADI❌
ram patriot viper venom 2x 23.278 tl (indirim beklicem ) : Ram linki ALINMADI❌
ssd wd SN5100 2tb 12.300 tl (gelecek ay alıcam) : SSD linki ALINMADI❌
sıvı soğutucu Enermax LIQMAXFLO 3000 tl : Sıvı Soğutucu Linki ALINDI ✅
PSU Enermax REVOLUTION III 1000W 5800 tl : PSU linki ALINDI ✅

Kasa daha seçemedim elimde istediklerim şunlar
kasa 1 :Link
kasa 2 siyah modeli stoğa gelirse alıcam :Link
kasa 3 :Link
Önerilerinizi bekliyorum farklı kasa önerilerinede açığım
güzel sistem kasa önerisi için geldim benzeri bi sistem topluyorum ben de, şu kasaya bak istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,997
Üyeler
200,266
Son üye
Legolas#

Geri