multisanti
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Bütçe
- 60000
50-60 bin civarı bütçem var bu iki telefona baktım başka önerisi olan var mı sizce hangisi ?
bütçeye uyabiliyorsa s25 ultra50-60 bin civarı bütçem var bu iki telefona baktım başka önerisi olan var mı sizce hangisi ?
Aradaki farkı çıkarabilir miyim çıkaramaz miyim bilemiyorum aslında en temizi o gibi duruyorbütçeye uyabiliyorsa s25 ultra
Magic 8 proda güzel cihaz inada baktım aslında, siz ne kullanıyorsunuz tek bir tercihiniz olsa hangisini önerirsinizİkisi de alınmaz o fiyatlarda. 17T Pro, Magic 7 Pro, F8 Ultra alınır, magic 8 Pro nadir de olsa 65 altına düşüyor, denk gelirse Magic 8 Pro.
Apple almak istemiyorum malum batarya durumlarından ötürü şarj olayı önemli benim içinYıllardır mi kullanıyorum şuanda 13t pro kullanıyorum ama 60k para verdikten sonra mi almam yinede sen bilirsin
Apple iPhone 16 128 GB Cep Telefonu Siyah
https://www.a101.com.tr/elektronik/apple-iphone-16-128-gb-cep-telefonu-siyah_p-26053252 a101 63k'ya iPhone 16 satıyor bence s26 plus ve iPhone 16 arasında tercih yapmak daha mantıklı
Benim kullandığım cihaz alakasını anlamadım da 15 Pro Max var ben de, tek bir cihaz alsam ne öneririm tarafında sizin beklentileriniz önemli.Magic 8 proda güzel cihaz inada baktım aslında, siz ne kullanıyorsunuz tek bir tercihiniz olsa hangisini önerirsiniz
Yani onerdiginiz cihazlardan birini kullaniyormusunuz onu öğrenmek istedim, daha böyle iyi yorumlarınız olabilir belki diye merak ettimBenim kullandığım cihaz alakasını anlamadım da 15 Pro Max var ben de, tek bir cihaz alsam ne öneririm tarafında sizin beklentileriniz önemli.
Ben normalde Xiaomi cihaz almam, Magic 7 Pro'ya kayarım ama mantıklı olan F8 Ultra ve 17T Pro arasından seçim yapmak, ikisi arasından 17T Pro alırdım.
Şimdi onun inceleme videosunu açtım bakıyorum15t pro yerine Poco f8 ultra alınabilir.