Yardım S26 Plus Mu Xiaomi 15 T Pro Mu ?

Reaksiyon skoru
13
Bütçe
60000
50-60 bin civarı bütçem var bu iki telefona baktım başka önerisi olan var mı sizce hangisi ?

İkisi de alınmaz o fiyatlarda. 17T Pro, Magic 7 Pro, F8 Ultra alınır, magic 8 Pro nadir de olsa 65 altına düşüyor, denk gelirse Magic 8 Pro.

İkisi de alınmaz o fiyatlarda. 17T Pro, Magic 7 Pro, F8 Ultra alınır, magic 8 Pro nadir de olsa 65 altına düşüyor, denk gelirse Magic 8 Pro.
Magic 8 proda güzel cihaz inada baktım aslında, siz ne kullanıyorsunuz tek bir tercihiniz olsa hangisini önerirsiniz

Magic 8 proda güzel cihaz inada baktım aslında, siz ne kullanıyorsunuz tek bir tercihiniz olsa hangisini önerirsiniz
Benim kullandığım cihaz alakasını anlamadım da 15 Pro Max var ben de, tek bir cihaz alsam ne öneririm tarafında sizin beklentileriniz önemli.
Ben normalde Xiaomi cihaz almam, Magic 7 Pro'ya kayarım ama mantıklı olan F8 Ultra ve 17T Pro arasından seçim yapmak, ikisi arasından 17T Pro alırdım.

Benim kullandığım cihaz alakasını anlamadım da 15 Pro Max var ben de, tek bir cihaz alsam ne öneririm tarafında sizin beklentileriniz önemli.
Ben normalde Xiaomi cihaz almam, Magic 7 Pro'ya kayarım ama mantıklı olan F8 Ultra ve 17T Pro arasından seçim yapmak, ikisi arasından 17T Pro alırdım.
Yani onerdiginiz cihazlardan birini kullaniyormusunuz onu öğrenmek istedim, daha böyle iyi yorumlarınız olabilir belki diye merak ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

15t pro yerine Poco f8 ultra alınabilir.
Şimdi onun inceleme videosunu açtım bakıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,971
Üyeler
199,984
Son üye
mehmtalklc

Geri