Asrock Challanger 6700xt Bakım İçin Yardım

80 üstü sıkıntı falan değil. 95'e kadar yolu var o kartın throttle yapmadan. Oyunlarda 90 alması bile bir problem değil. Bunlar çok çok normal ısılar.

Yüzeysel temizliğini yapsın, bıraksın. Hatalı pad uygulaması ya da 1 aya pumpout yapacak macun sürse daha da kötü olacak her şey.
olabilir hocam ben ana gpu ısısı sandım hotspotsa haklısınız tabii ki

MX6 sürmeni önermiyorum MX7 al uzun süre kullanmayı planlıyorsan. Satmayı planlıyorsan 3-4 ay içinde MX6 olur. Ama 2-3 ayda bir tekrar yenilemen gerekecek belki 1.5 ay çünkü pump out olacak. Thermal padler kötü duırumda değildir bence çok ısınan bir vram' i yok.

Açılınca da değeri çok düşen bir kart görmedim açıkcası elbet satılacak pahalı yazmadıgınız sürece
Kart ömürlük bende büyük ihtimal ben kullanmasam yakınıma veririrm
Mx6 elimdeydi diye dedim başka macun da alabilirim
Pede gerek yok diyosan benim de hic degisesim yok korkutucu geliyor acikcasi yanlış yaparim diye

Pede gerek yok diyosan benim de hic degisesim yok korkutucu geliyor acikcasi yanlış yaparim diye
Uzun süre daha kullanacaksan MX6 yı hiç sürme MX7 al direkt 1-2 sene içini açmazsın. VRAM sıcaklıklarını da takip eder misin? 75-85 üzeri olacagını sanmam

MX6 kesinlikle pumpout yapar, 1 ay sürer. 1 ay sonra tekrar yenilemen gerekir. 4-5 yenileme sonrası da büyük ihtimal GPU kontakt vidalarından birisinin dişini yersin. O kartlar öyleler.

Size önerim, profix bilgisayarı arayın kadıköy'deki. Fiyat alın. Çoğu zaman macun + pad'e şahsi vereceğiniz para ile aynı tutuyor ve daha iyi pad ve macun kullanıp, profesyonel olarak yapıyorlar.

Uzun süre daha kullanacaksan MX6 yı hiç sürme MX7 al direkt 1-2 sene içini açmazsın. VRAM sıcaklıklarını da takip eder misin? 75-85 üzeri olacagını sanmam
Suan disardayim dönüş yapacağım furmark da atarim tesekkurler hepinize arkadaşlar

Yüksek sıcaklık ile riskli sıcaklık ayrı şeyler. 90 derece hotspot bu kart için orta-yüksek sayılabilir ama asla riskli bir noktada değil. Tozlarını temizlesin, gerekirse kasanın yan kapağını açıp kullansın. Bunlarla zaten 4-5 derece düşürür.

Herkes öyle bir yorum yapıyor ki. Kaçınız ekran kartınızın firması ile birebir mail'leşip, doğru sertlik oranında ya da sünme hesabını yapıp en iyi padleri sipariş edip, MX harici macun sürüyor? Çok azınız.

Bu bilgilerle yanlış yönlendirmeyin. İlla bir bakım yapacaksa Kadıköy'de Profix var. Onlara versin. Onun dışında %99 daha kötü yapacak her şeyi.
90 derece hotspot değil diyor konu sahibi

normal gpu sıcaklığı 90 derece diyor

MX6 kesinlikle pumpout yapar, 1 ay sürer. 1 ay sonra tekrar yenilemen gerekir. 4-5 yenileme sonrası da büyük ihtimal GPU kontakt vidalarından birisinin dişini yersin. O kartlar öyleler.

Size önerim, profix bilgisayarı arayın kadıköy'deki. Fiyat alın. Çoğu zaman macun + pad'e şahsi vereceğiniz para ile aynı tutuyor ve daha iyi pad ve macun kullanıp, profesyonel olarak yapıyorlar.
Hocam erzurumda ikamet ediyorum gitmesi gelmesi yorar o beni maalesef burdaki pccilere de guvenemem kendim yapacagim ne yapacaksam

Hocam erzurumda ikamet ediyorum gitmesi gelmesi yorar o beni maalesef burdaki pccilere de guvenemem kendim yapacagim ne yapacaksam
Kargo ile yollayın, git gel 500 lira tutuyor. İşlem için de para alın, 2500 fiyat verseler yine iyi. Pad'ler zaten tek başına sipariş etseniz o kadar tutar.

İnanın her şeyimi kendim yaparım ben de, 18 senedir bilgisayar toplar, açar, temizler, tamir eder, işini görürüm. Ama konu ekran kartı pad'leri olunca, elimi sürmüyorum. Çünkü zamanında çok pad'lerle sorun yaşadım, firma ile birebir görüşüp; tavsiye üzerine aldığım pad'lerde bile sorun yaşadım.

O yüzden pad işine girecekseniz kesinlikle yollayın. Girmeyecekseniz de MX-7 sürün dediği gibi. Gerçi MX-7 ne olur bilemeyiz. MX-6 1 aya pumpout oluyrdu, MX-4 ise 1.5 aya. MX-7 yeni çıktı, bir testi yok bu konuda.

Kargo ile yollayın, git gel 500 lira tutuyor. İşlem için de para alın, 2500 fiyat verseler yine iyi. Pad'ler zaten tek başına sipariş etseniz o kadar tutar.

İnanın her şeyimi kendim yaparım ben de, 18 senedir bilgisayar toplar, açar, temizler, tamir eder, işini görürüm. Ama konu ekran kartı pad'leri olunca, elimi sürmüyorum. Çünkü zamanında çok pad'lerle sorun yaşadım, firma ile birebir görüşüp; tavsiye üzerine aldığım pad'lerde bile sorun yaşadım.

O yüzden pad işine girecekseniz kesinlikle yollayın. Girmeyecekseniz de MX-7 sürün dediği gibi. Gerçi MX-7 ne olur bilemeyiz. MX-6 1 aya pumpout oluyrdu, MX-4 ise 1.5 aya. MX-7 yeni çıktı, bir testi yok bu konuda.
Var. Bende bi MX7 Çekeyim hatta Polartherm patladı yine 1. ayda. 4 yıllık kart VRAM sıcaklıkları pedler orijinal
1784985613836.webp

arkadaşlar selamlar
Asrock Challenger 6700xt ekran kartimin 3. yili doldu
Sicakliklar da 90 civarina yukseldi
Bakim vakti geldi diye düşünüyorum
Mx6 termal macunum var onu süreceğim chipsete
Asıl sorum termal ped konusunda
Sizce termal pad mi uygulamaliyim yoksa termal putty mi?
Hangi ürünü hangi markadan alayım önerilerinizi bekliyorum
Simdiden teşekkürler
MX 6 kullanma HY-P17 satın al onu sür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,287
Üyeler
200,335
Son üye
Krayvhus