🔥İndirim LG Ultragear 27 İnç 4. Nesil Tandem OLED Monitör 44.999 TL

türkiye de işler böyle işliyor hocam ne yapalım.. fps oynayan adam mecbur bu modelleri tercih ediyor 4k ile işi yok pek.
IPS almıyorsa 2K dan verim almaz görüntü kalitesi olarak bence bu modeller aşırı mantıksız. Ne kadar ucuz o kadar iyi. 500hz alan adam kafasını valo cs den kaldırmaz. Film falan izlerken de ikisi 13k lık fark yaratmaz değmez kısaca tamam mat kötü ama IPS den iyi oluyor her türlü kendim G61SD kullanyorum gigabyte' ın iyi bir IPS modelinden geçtim fark inanılmaz hala

IPS almıyorsa 2K dan verim almaz görüntü kalitesi olarak bence bu modeller aşırı mantıksız. Ne kadar ucuz o kadar iyi. 500hz alan adam kafasını valo cs den kaldırmaz. Film falan izlerken de ikisi 13k lık fark yaratmaz değmez kısaca
fps oyunlarından kafamı kaldırmadığım için zaten yüksek hz oled tercih etmek istiyorum :D

pek hikayeli vb bişiler oynamıyorum yani ea fc valorant arada hikayeli oyunlar nadir kafama estikçe boş vakitlerde yani o açıdan 2k olanları tercih etmekteyim.

İleride IPS Ve IPS Mini LED 500-600hz 2K monitörler göreceğiz belki onları bile bekleyebilirim ama OLED kadar iyi olmaz tepkime süreleri.

fps oyunlarından kafamı kaldırmadığım için zaten yüksek hz oled tercih etmek istiyorum :D

pek hikayeli vb bişiler oynamıyorum yani ea fc valorant arada hikayeli oyunlar nadir kafama estikçe boş vakitlerde yani o açıdan 2k olanları tercih etmekteyim.

İleride IPS Ve IPS Mini LED 500-600hz 2K monitörler göreceğiz belki onları bile bekleyebilirim ama OLED kadar iyi olmaz tepkime süreleri.
Dediğim gibi 500hz OLED alan adamın en büyük sebebi teoride gecikmesiz olması ve yüksek hz. O yüzden 30k lardaki 500hz bir model cok daha iyi olur bundan hem ileride bu fiyatlara 4k 300hz+ üstü modeller gelirse üzülmez sanmıyorum tabii de 4k 300hz üstü bir şeyin geleceği

Sıradan bir ürün olmaz dediğim gibi 45-50k ya bulamayız bence 4k240 lar gibi sıradan olmaz demek istediğim. Olursa süper.

RGB Tandem (5. nesil qd oled 4 den aşırı farkı yok bu RGB işi dısında) güzel bir model tabii
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha bir de dediğim gibi ben WOLED monitör şahsi olarak önermiyorum Gray banding vb ile ugrasmaya bence değmez qd oledin de sorunları var ama çözümsüz sayılmaz

Sıradan bir ürün olmaz dediğim gibi 45-50k ya bulamayız bence 4k240 lar gibi sıradan olmaz demek istediğim. Olursa süper
65-70i var bu monitörün kafadan tr şartlarında maalesef olede bırak o kadar para vermeyi hala güvenemeyen biri olarak ucuz yoldan samsungla belki şansımı denerim o yani yoksa mini led ips falan beklerim yapcak bişi yok en azından dp 2.1 geçiş veya yeni paneller testleri görmek lazım tepkimeleri olede yakın olursa bile daha iyidir yapacak bişi yok

65-70i var bu monitörün kafadan tr şartlarında maalesef olede bırak o kadar para vermeyi hala güvenemeyen biri olarak ucuz yoldan samsungla belki şansımı denerim o yani yoksa mini led ips falan beklerim yapcak bişi yok en azından dp 2.1 geçiş veya yeni paneller testleri görmek lazım tepkimeleri olede yakın olursa bile daha iyidir yapacak bişi yok
DP 2.1 için monitör seçilmez bence 540 Hz soru işareti ama 500hz g60sf için HDMI 2.1 + DSC

DP 2.1 için monitör seçilmez bence 540 Hz soru işareti ama 500hz g60sf için HDMI 2.1 + DSC

Alıntıyı görüntüle

Kullanan var mı bu monitörü? 4.nesil tandem oled ancak 3. nesil qd-oled fiyatlarına gerilemiş.
Asus Rog Swift PG27AQWP-W ile aynı panale sahip aralarında 20k var.

Fiyat olarak bence iyi ancak 2 sene garanti sunuyorlar sadece.
pahalı

türkiye de işler böyle işliyor hocam ne yapalım.. fps oynayan adam mecbur bu modelleri tercih ediyor 4k ile işi yok pek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

g60sf ile şans denenebilir götürürse 2-3 yıl çok temiz olur çünkü fiyat olarak en uygunu samsung türkiyeye özel fiyatlandırma ile getiriyor ürünlerini biraz daha rahat oluyor
Elimde kapalı kutu g60sf 500 hz var vatandan 28k ya alındı,aldığım fiyata veririm.

hepsiburada da axses karta 9 taksit ordan alın derim 45 bin ordada bitmedi ise

@Tayfunns Hocam bu rgb pixel dizilimli oled ekranlar gelecekti onların akıbeti ne durumda bilgin varmı, veya çıktıda benmi kaçırdım uzun zamandır piyasaya bakmadım :confused:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,034
Üyeler
200,279
Son üye
oktay556

Geri