Yardım S26 Plus Mu Xiaomi 15 T Pro Mu ?

Mı 15 (non T) veya honor 600 pro al poco ya bulaşma yazılım ve şarj diyorsan honor kamera olarak mi15 işlemci aynı ama 600 pro müthiş bişey

Yıllardır mi kullanıyorum şuanda 13t pro kullanıyorum ama 60k para verdikten sonra mi almam yinede sen bilirsin
Apple iPhone 16 128 GB Cep Telefonu Siyah
https://www.a101.com.tr/elektronik/apple-iphone-16-128-gb-cep-telefonu-siyah_p-26053252 a101 63k'ya iPhone 16 satıyor bence s26 plus ve iPhone 16 arasında tercih yapmak daha mantıklı
en kötü telefon sıralamasında 1 e oynar bende kullanıyorum iş yeri verdi bu arada 60 bini buna veren aklını sorgulasın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aradaki farkı çıkarabilir miyim çıkaramaz miyim bilemiyorum aslında en temizi o gibi duruyor
net s25 ultra

Olmazsa Poco f8 ultra 16/512 al
Onda ne şuanda ortalama fiyatlar bilginiz var mi

Magic 8 pro da olur gece vatan indirimlerini takip et 65 civarına görürsem bunu alırım
Bu telefon yeni çıktı sanırım değil mi bir kaç inceleme videosu görmüştüm telefonlarda acayip pahalandi ya

Mesajları çok okumadım ama bir kaç nüanstan bahsedeyim. Eğer ki küçük bir şehirde yaşıyorsanız ve aksesuar kullanmayı seviyorsanız apple-samsung-mi grubu cihazlardan şaşmayın. Küçğk bir şehirdeyseniz teknik parça anlamında da sıkıntı yaşarsınız bilgini olsun. Ölçek bakımından Samsun'da telefon işi yapıyoruz, özellikle poco-honor-vivo-oppo gibi markaların aksesuarı ve teknik parçası şakasız sıfır. Yani yok. Doğudaysanız da ilinizde ve ya hemen yakın bir ilde teknik servisi olmasına dikkat edin.

Mesajları çok okumadım ama bir kaç nüanstan bahsedeyim. Eğer ki küçük bir şehirde yaşıyorsanız ve aksesuar kullanmayı seviyorsanız apple-samsung-mi grubu cihazlardan şaşmayın. Küçğk bir şehirdeyseniz teknik parça anlamında da sıkıntı yaşarsınız bilgini olsun. Ölçek bakımından Samsun'da telefon işi yapıyoruz, özellikle poco-honor-vivo-oppo gibi markaların aksesuarı ve teknik parçası şakasız sıfır. Yani yok. Doğudaysanız da ilinizde ve ya hemen yakın bir ilde teknik servisi olmasına dikkat edin.
Evet abi bunları da atlamamak lazım küçük şehir girdabını unutuyoruz bazen çok yerinde bir yorum olmuş

Onda ne şuanda ortalama fiyatlar bilginiz var mi

Bu telefon yeni çıktı sanırım değil mi bir kaç inceleme videosu görmüştüm telefonlarda acayip pahalandi ya
Aslında Türkiye özel fiyatlandırma oluyor bu telefonun rakibi 26u 17pro x300 pro dur.
Magic 7 pro vardı baya tutmuştu.
Bunların yanında genelde şarj kılıf vs birçok şey çıkıyor ekstra almaya gerek kalmıyor.

Aslında Türkiye özel fiyatlandırma oluyor bu telefonun rakibi 26u 17pro x300 pro dur.
Magic 7 pro vardı baya tutmuştu.
Bunların yanında genelde şarj kılıf vs birçok şey çıkıyor ekstra almaya gerek kalmıyor.
Evet onu biliyorum kılıf cam felan çinli markalarin bir çoğunda çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,936
Üyeler
199,968
Son üye
sametinho

Geri