en kötü telefon sıralamasında 1 e oynar bende kullanıyorum iş yeri verdi bu arada 60 bini buna veren aklını sorgulasın.Yıllardır mi kullanıyorum şuanda 13t pro kullanıyorum ama 60k para verdikten sonra mi almam yinede sen bilirsin
Apple iPhone 16 128 GB Cep Telefonu Siyah
https://www.a101.com.tr/elektronik/apple-iphone-16-128-gb-cep-telefonu-siyah_p-26053252 a101 63k'ya iPhone 16 satıyor bence s26 plus ve iPhone 16 arasında tercih yapmak daha mantıklı
net s25 ultraAradaki farkı çıkarabilir miyim çıkaramaz miyim bilemiyorum aslında en temizi o gibi duruyor
bütçeyi ayarlayabilirsem sanırım bunu alacağım bir ara 68 e kadar düşmüştü sanırımen kötü telefon sıralamasında 1 e oynar bende kullanıyorum iş yeri verdi bu arada 60 bini buna veren aklını sorgulasın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
net s25 ultra
Magic 8 pro da olur gece vatan indirimlerini takip et 65 civarına görürsem bunu alırımbütçeyi ayarlayabilirsem sanırım bunu alacağım bir ara 68 e kadar düşmüştü sanırım
Olmazsa Poco f8 ultra 16/512 albütçeyi ayarlayabilirsem sanırım bunu alacağım bir ara 68 e kadar düşmüştü sanırım
Onda ne şuanda ortalama fiyatlar bilginiz var miOlmazsa Poco f8 ultra 16/512 al
Bu telefon yeni çıktı sanırım değil mi bir kaç inceleme videosu görmüştüm telefonlarda acayip pahalandi yaMagic 8 pro da olur gece vatan indirimlerini takip et 65 civarına görürsem bunu alırım
Evet abi bunları da atlamamak lazım küçük şehir girdabını unutuyoruz bazen çok yerinde bir yorum olmuşMesajları çok okumadım ama bir kaç nüanstan bahsedeyim. Eğer ki küçük bir şehirde yaşıyorsanız ve aksesuar kullanmayı seviyorsanız apple-samsung-mi grubu cihazlardan şaşmayın. Küçğk bir şehirdeyseniz teknik parça anlamında da sıkıntı yaşarsınız bilgini olsun. Ölçek bakımından Samsun'da telefon işi yapıyoruz, özellikle poco-honor-vivo-oppo gibi markaların aksesuarı ve teknik parçası şakasız sıfır. Yani yok. Doğudaysanız da ilinizde ve ya hemen yakın bir ilde teknik servisi olmasına dikkat edin.
Aslında Türkiye özel fiyatlandırma oluyor bu telefonun rakibi 26u 17pro x300 pro dur.Onda ne şuanda ortalama fiyatlar bilginiz var mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu telefon yeni çıktı sanırım değil mi bir kaç inceleme videosu görmüştüm telefonlarda acayip pahalandi ya
Evet onu biliyorum kılıf cam felan çinli markalarin bir çoğunda çıkıyorAslında Türkiye özel fiyatlandırma oluyor bu telefonun rakibi 26u 17pro x300 pro dur.
Magic 7 pro vardı baya tutmuştu.
Bunların yanında genelde şarj kılıf vs birçok şey çıkıyor ekstra almaya gerek kalmıyor.