🔥İndirim Gigabyte 5070 Ti 16 GB 53.000 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
sıfırı 50 binken bile ucuz değil bence bu fiyata nasıl indirim oluyor anlamadım
Hocam En Ucuz 54500 Gigabyte Olarak 1700 Tl Bu Kart İçin Çok Olmasada İndirimli Yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vatan daha 5-6 gün önce 41 e verdi hocam 5070 ti
Kim Alıyorki Yav Hiç Denk Gelemiyorum Gelsem Alacağım Aslında

39 k ya satıyorum garantili gitmiyor 53 e fırsat yazılıyor te allahım

39 k ya satıyorum garantili gitmiyor 53 e fırsat yazılıyor te allahım
Hocam Sitelerde 54500 Tl Şuan Gigabyte En Uygun Gördüm Yazdım Zaten Sıcak Fırsatların Amacı Bu Piyasadan 500 Tl Az Bile Olsa İndirimli Oluyor Bir Sorun Göremedim

Alev topu ikinci el windforce bulaşmayın. Depo olmasına rağmen birden fazla iade stoğu olması da bunu kanıtlar. 2 hafta önceki sıfır sattığı paraya koymuş bide amazon
Doğrudur kullanmadım daha önce windforce

vatan daha 5-6 gün önce 41 e verdi hocam 5070 ti
Bu fiyat referans degil yalniz. O indirim degil yanlislik sonucuydu :)
Hocam Sitelerde 54500 Tl Şuan Gigabyte En Uygun Gördüm Yazdım Zaten Sıcak Fırsatların Amacı Bu Piyasadan 500 Tl Az Bile Olsa İndirimli Oluyor Bir Sorun Göremedim
Yanlış anlamışsın. 1000tl piyasası olan ürünü 500 TL'ye yakalarsan 500tl indirim firsattır ama 55.000 tl olan üründe 3000tl indirim bile olsa onu kimse takmaz. Yüzdesel bakman lazım fırsat olayına birazda. Ayrıca kullanılmış yazıyor yani bu fiyat bildiğin fahiş fiyat, indirimi falan geçtim dümdüz kazık :)

Yanlış anlamışsın. 1000tl piyasası olan ürünü 500 TL'ye yakalarsan 500tl indirim firsattır ama 55.000 tl olan üründe 3000tl indirim bile olsa onu kimse takmaz. Yüzdesel bakman lazım fırsat olayına birazda. Ayrıca kullanılmış yazıyor yani bu fiyat bildiğin fahiş fiyat, indirimi falan geçtim dümdüz kazık :)
(Hocam En Ucuz 54500 Gigabyte Olarak 1700 Tl Bu Kart İçin Çok Olmasada İndirimli Yani) Üstte Dedim Zaten 1700 Tl Çok Bir İndirim Değil Sağol Bilgilendirme İçin

Referans demedim zaten.Az çok takip eden biri incehesapta her cuma ve vatanda her gece indiriminde 47-48 bandına düştüğünü bilir.Normal alınabilir fiyatı 47-48 bin.Ayrıca vatan bunları hep yapıyor yanlışlık veya değil çok uygun fiyatlara vatandan kart alınabilir takip edilirse.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,965
Üyeler
199,982
Son üye
onetap

Geri