❌İndirim Bitti! 750/450 Algida İndirim Kombosu Yetişin! (Trendyol Go)

Cahillik eskidende vardı ama hiç bu kadar özgüvenli olmamıştı sözü gerçekten bizim ülkeye tutulmuş bir ayna gibi. Niye boykotu sadece filistinle ilişkilendirecek kadar yoğun bir cehalete sahipsiniz ? Üstte kocaman paragraf yazmışım hâla aynı muhabbetleri chatgpt gibi tekrarlıyorsunuz. Müslüman karşıtlılığınız yüzünden filistin üzerinden birşeyleri giydiriyorsunuz başka bir şey değil.
''Niye boykotu sadece filistinle ilişkilendirecek kadar yoğun bir cehalete sahipsiniz ?'' Şu an boykot yapanlar Filistin yüzünden yapıyor. Bunun öncesinde kim İsrail malı diye boykot yapıyordu? Ben hiç görmedim.

Gıda sektörü baştan aşağı gözden geçirilmesi gerekiyor. Aynı markanın çikolatasındaki içerikler Almanya'da koruyucusuz, katkısızken bizim burda ne varsa basıyorlar. Vatandaşa değer vermiyorlar. İlaçlı fındığı fıstığı bize yedirtiyorlar, en kaliteli gıdaları da elin avrupalısı yiyor...
Marketler o kadar rezil fiyatlara ürünleri üreticiden alıyorki. Tanıdığım üreticilerin çoğu üretmiyor bile. Daha yeni konuştuk, kilosunu 5e alıp rafta 100 küsüre satıyorlar diyor :D

Almanya'da koruyucusuz, katkısızken bizim burda ne varsa basıyorlar. Vatandaşa değer vermiyorlar. İlaçlı fındığı fıstığı bize yedirtiyorlar, en kaliteli gıdaları da elin avrupalısı yiyor...
Bir de bunu sözde yerli marka denilen ülker yapıyor bize.

Marketler o kadar rezil fiyatlara ürünleri üreticiden alıyorki. Tanıdığım üreticilerin çoğu üretmiyor bile. Daha yeni konuştuk, kilosunu 5e alıp rafta 100 küsüre satıyorlar diyor :D
Aynen öyle. Üreticiye, çiftçiye de değer verilmiyor bizim ülkede

Coca Cola Filistin'in 3. en büyük işvereni iken, Filistin'in en büyük 5. yatırımcısı iken, 5 fabrikası ve 7 dağıtım merkezi ile 1000'den fazla kişiye istihdam sağlıyorken, Coca Cola Filistin kadar küçük ülkede 5 fabrika çalıştıracak kadar Filistin halkı tarafından fazla tüketiliyorken; Filistinliler o fabrikalarda çalışıyorken yurdum insanı fırsatlar forumunda Filistinliler adına Coca Cola'dan Filistinlileri koruyor. Coca Cola'yı Filistinliler sizden daha çok tüketiyor dostlar, haberiniz olsun. Şu fırsatlar sayfasına boykot karıştırmayı bırakın artık.
Sende yazılanları bi okuyupmu yazsan ? Bak bakayım üstte neler yazılmış. Bir konuya yorum yapıyorsan önce oku, sonra yap. Gelen filistine sallıyor, giden filistine sallıyor. Boykot'u filistin için değil kendi ülken için yapacaksın. Bu kadar cahil olmayın. Bazı şeylerde yorum yapabilmek için, bari konunun birazını öğrenin.

Bir de bunu sözde yerli marka denilen ülker yapıyor bize.
Valla bende ülker'de boykot. Gıda dedektifine yaptıklarından sonra hiçbir ürününü kullanmıyorum. Tekel olarak milleti paran ve yetkili tanıdıklarınla sindiremezsin. Yok öyle bişey.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

''Niye boykotu sadece filistinle ilişkilendirecek kadar yoğun bir cehalete sahipsiniz ?'' Şu an boykot yapanlar Filistin yüzünden yapıyor. Bunun öncesinde kim İsrail malı diye boykot yapıyordu? Ben hiç görmedim.
1 sayfa önceye gidersen orada konuyu özetledim. Filistin boykot yapmak için yüzlerce nedenden bir tanesi sadece.

:D :D :D :D :D :D Savaş şakşakçılığı yapanla "bilgi" konuşmayacağım. "İsrail bize eninde sonunda savaş açacak"mış :D Daha neler. Bu Yunanistan'dakilerin sabahtan akşama "Türkiye bize savaş açacak" demesi ile aynı. Neyin ne olduğundan zerre haberiniz yok. Tiktok ve Twitter'dan "bilgi" öğrenmeyi bırakın. İyi günler.
Bilgin sıfır, üslubun sıfır, çene 100. Seninle bir şey konuşmak isteyen yok zaten, şu üslupta birinin ben selamını dahi almam. Konuya 2 kişi yazıyorsa 1000 kişi okuyor. Benim cevaplarım onlara yoksa sana cevap dâhi vermem.
Dediğin 2 platformuda kullanmıyorum. Sen çok kullanıyorsun sanırım oralardaki içeriklere hâkimsin galiba. Burası shorts yorumları değil, yanlış yerdesin.

Son düzenleme:
Benim yorumumda en ufak hakaretvari bir şey dahi yokken direkt bana karşı "cahil olma" gibi üslup kullanan sensin, sonra bir de "bu üslupta birinin ben selamını dahi almam" yazan da sensin? Üstüne "Bilgin sıfır, üslubun sıfır, çene 100" yazan da sensin? Gerçekten ne yazdığının farkında değilsin herhalde? Bakın bakalım kim üslup bozmuş önce? Hakikaten komiksiniz yoksa direkt hakaret edip sonra karşındakinin üslubuna laf etmek neyin kafasıdır hiç bilmiyorum. Zaten başkalarından kulaktan dolma duyduklarınızı direkt burada copy paste satmaya çalışıyorsunuz. Yok İsrail bize savaş açacakmış da kutsal topraklarındaymışız da bilmemne :D Hakikaten trajikomik başka bir şey değil.
Gram bilgin yok diye ekliyorum tekrar. "Cahil olma" hakaretmi ? Cidden komik. Savaş şakşakçılığı hakarettir, aç bak bakayım o kelimenin anlamına. Dolaylı yoldan vatan haini diyorsun, Türkçe'yi düzgün kullanmayı öğren önce. Tekrarlıyorum bilgin 0, üslubun 0, çene 100. Bilmediğin konularda biliyormuş gibi konuşman bayağı güldürüyor. Konudan çıkıp takmış birde yunanistana, vize vermemişler galiba yunanistanın onu neden yaptığını bile bilmiyor :D Vaktimi israf edemem seninle.

Düzenlemene cevap dahi vermeyeceğim. Boşver biz köyün delisiyiz. Çalıyoruz sazımızı oynuyoruz :D
Allah Rahmet Eylesin

Son düzenleme:
Cümlen başlı başına çelişki ve sığlık dolu. Birincisi yapan belirtebilir ifade özgürlüğü. İkincisi boykot yapan birisi gelip evinde seni zorla boykot yap diye yaka paça yerdemi sürükledi ne alaka ? Yazanlar gerekçeleriyle yazmış, senin gerekçen görmek istemiyorum. Bu şeye benziyor camiler ezan okumasın kulaklık ne diye var ben rahatsız oluyorum gibi bir cümle bu :D nefsinin zoruna gidiyor demekki görmek istemiyorsun. Küfür yok bir şey yok, sadece edebince insanlar bilgilendirip, kendi doğrularını savunuyorlar. Kimse ben boykot yapıyorum diyip altına TC Kimliğinin fotoğrafını atmıyor. Neyin şovunu yapıcak ? Tanımıyorsun bile kişiyi. Üçüncüsü bu ülkede yasal neler neler var, ayrıca böyle bi cahillikte görmedim. Hiçbir ülke bu malları benim ülkemde satma demez, onun tepkisini halk verir. Firmalar kalite düşürür fiyatçı rekabete gider, sonrada hala satamıyorsa fabrikalarını ihale ile satıp ülkeden çekilir. Çokta rahatsız oluyorsan engel tuşu koymuşlar oraya kocaman, boykot yazanları engellersin olur biter.
Gerekçemin çarpıtarak yapılan yönlendirmeler, Gerçeği yansıtmayan söylemler ve “almayın yapmayın etmeyin”'ler olduğunu anlayamayıp basit bir düşünceyle ”görmek istemiyorum'a” getirmen gerçekten çok komik. Ülkedeki yasal şeyler konusunda aydınlatmanı isterim engin bilgilerinden faydalanmak adına. kastettiğim şeyin herkesin gündelik hayatında alabildiği ”dondurma” olduğunu gayet iyi biliyorsun. Ama sen lafı nereye çekeceksin çok merak ettim. “Hiçbir ülke bu malları benim ülkemde satma demez“ diyorsun bunun en basit örneği Rusya ve Putin yönetimidir. İsteyince ülkenden her hangi bir ürünü, markayı çıkartabilirsin. Tek dayanağın konuyu savaşa getirmek.Ayrıca nasılsa sen bu bilgiye erişebiliyorsun fakat devlet aklı buna vakıf olamadığından herhangi bir boykot adımı atmıyor ve tabiri caizse İsrail'i beslemeye devam ediyor değil mi? Düşüncelerin, yaptığın yorumlar ve dayanakların o kadar saçma ki umarım bir gün at gözlüğünü bir kenara koymayı başarırsın.

Gerekçemin çarpıtarak yapılan yönlendirmeler, Gerçeği yansıtmayan söylemler ve “almayın yapmayın etmeyin”'ler olduğunu anlayamayıp basit bir düşünceyle ”görmek istemiyorum'a” getirmen gerçekten çok komik. Ülkedeki yasal şeyler konusunda aydınlatmanı isterim engin bilgilerinden faydalanmak adına. kastettiğim şeyin herkesin gündelik hayatında alabildiği ”dondurma” olduğunu gayet iyi biliyorsun. Ama sen lafı nereye çekeceksin çok merak ettim. “Hiçbir ülke bu malları benim ülkemde satma demez“ diyorsun bunun en basit örneği Rusya ve Putin yönetimidir. İsteyince ülkenden her hangi bir ürünü, markayı çıkartabilirsin. Tek dayanağın konuyu savaşa getirmek.Ayrıca nasılsa sen bu bilgiye erişebiliyorsun fakat devlet aklı buna vakıf olamadığından herhangi bir boykot adımı atmıyor ve tabiri caizse İsrail'i beslemeye devam ediyor değil mi? Düşüncelerin, yaptığın yorumlar ve dayanakların o kadar saçma ki umarım bir gün at gözlüğünü bir kenara koymayı başarırsın.
Rusya ve Çin keyfi koymadı yasakları. Yasak koymaya mecbur bırakıldılar fakat bunları dahi bilmeyerek burada akıl vermen, çok ironik :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,342
Üyeler
200,348
Son üye
Xyoasa

Geri