Kpss Den 80 Puan Alabilirmiyim?

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240
19 yasindayim ortaogretimdeb gireceğim 5 6 aydır calisiyorum ve dershaneye gidiyorum ve betlerim 40-50 arası her deneme aynı bütün konuları bitireim ayriyeten dershanede ustunden geciyorlar, her denemeden ortalama 70 75 puan alıyorum. Amacım 80 almak sinava 3 ay kaldı matematik yapamıyorum o yüzden boşverdim full sözel gidiyorum son yaptigim denemede betler şu sekilde;

Gy 16 D 7Y
Gk 30 D 14Y
Bu civarlardan yukari cikamiyorum çok

Kral bende yeni başladım 0 bilgim var olayı anlatsana daha 3 ay var

0 çalışma ile 80 yapmıştım hatta tuvaletim geldi 1 tane soruyu bildiğim halde yapamamistim hemen çıkmıştım,ama MTAL mezunu değilsen üzme kendini

19 yasindayim ortaogretimdeb gireceğim 5 6 aydır calisiyorum ve dershaneye gidiyorum ve betlerim 40-50 arası her deneme aynı bütün konuları bitireim ayriyeten dershanede ustunden geciyorlar, her denemeden ortalama 70 75 puan alıyorum. Amacım 80 almak sinava 3 ay kaldı matematik yapamıyorum o yüzden boşverdim full sözel gidiyorum son yaptigim denemede betler şu sekilde;

Gy 16 D 7Y
Gk 30 D 14Y

Matematik yapmadan 80 puan alamazsın. Genel kültürün tamamını yapsan 80-82 arası puan ediyor zaten.

Gy 16 D 7Y
Gk 30 D 14Y
Hocam meslek lisesi mezunu degilsen zor

Matematik kadar kolay basit birsey yok hele ki kpss de çok daha kolay. Bu böyle zeka işi falanda değil. Matematiğe bak çok daha hızlı net yaparsın.

Hocam meslek lisesi mezunu degilsen zor
0 çalışma ile 80 yapmıştım hatta tuvaletim geldi 1 tane soruyu bildiğim halde yapamamistim hemen çıkmıştım,ama MTAL mezunu değilsen üzme kendini
Adalet bolumunden mezunum zabit katibi olarak basvurucam avantajim var o açıdan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Meslek lisesi yani kendi bolumunden basvurucam

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Meslek lisesi yani kendi bolumunden basvurucam
min kaç ile atanıyor onlar?

min kaç ile atanıyor onlar?
Valla garanti olmasi için 80 85 almak gerekiyor ama 70 üstünde bile atama olur eğer çok alim yapilirsa ama en az bi 75 puan almak gerek. Seçim olduğundan dolayı bu yıl güzel alim yapilacak çogu bolumden ozellikle bizden alim yapilacagina dair haber geldi zaten. Ama tabi hicbirsey garanti değil

Gy 16 D 7Y
Gk 30 D 14Y
mat çalış yaparsın be büyültme bu kadar gözünde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,701
Üyeler
200,750
Son üye
İbrahimaygrd