Çözüldü✓ Kulaklık ve Mikrofon Önerisi

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,935
Elimde corsair hs80 max var ama hem ses izalasyonu olarak hemde karşıya giden ses olarak aşırı rahatsız ediyor kayıt vs alırken klavye sesine kadar gidiyor oluşu beni aşırı tilt ediyor elimdeki kulaklığı 6/6.5 bandına satabiliyorum üzerine 5-6 koyup ya mikrofon performansından bağımsız iyi ses veren bir kulaklık alıp + Fifine a9 gibi bir mikrofon alıcam yada hem mikrofon hem ses kalitesini iyi veren bir kulaklık alıcam ama oda nova pro dışında yok gibi oda çok pahalı

Elimde fazlalık Sound core Q45 var 2 sene önce almıştım padlerini değiştiricem sizle yeterli olur mu harici para harcamadan iyide bir mikrofon alıp çözebilirim belki mevzuyu veya nasıl bir yol izlemeliyim bu kulaklık beni tilt ediyor çünkü

H80 o kadar ediyo mu ya?

H80 o kadar ediyo mu ya?
Hs80 max var baya rahatsız ediyor karşıyada baya ses gidiyor kendim aldığım kayıtlarım var onlarda bile karşıya baya bir ses gidiypr klavye olsun vs
vgn 87 pro var hem mikrofon konusunda karşıya baya ızdırap çektiriyor bütün sesleri alıyor çünkü nvidia kullanıyorsan biraz daha derli toplu bir ses gidiyor amd var bende kullanamıyorum o özelliği üzerine kulaklıkta takılı olmasına rağmen bir çok zaman dış sesi bana veriyor izalasyon konusunda berbat

Aklımda 2 farklı senaryo var ya hyper cloud 3 gibi bir kulaklık alıp Fifine a9 alıcam yada direkt 10-12K lık kulaklık bakıcam ama bir yandan video vs de çekmeyi düşünüyordum bu yüzden fifine a9 almak işime gelir gibi geliyor sadece ses versin oyunlarda üzmeyecek bir kulaklık alsam yeter illa vardır herhalde kablolu kablosuz vs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz seçeneğide varmış bunuda alayım listeye Hyperx cloud 3 ile gidip geliyorum bakalım ama net kulaklık değişeceğim

Hs80 max var baya rahatsız ediyor karşıyada baya ses gidiyor kendim aldığım kayıtlarım var onlarda bile karşıya baya bir ses gidiypr klavye olsun vs
vgn 87 pro var hem mikrofon konusunda karşıya baya ızdırap çektiriyor bütün sesleri alıyor çünkü nvidia kullanıyorsan biraz daha derli toplu bir ses gidiyor amd var bende kullanamıyorum o özelliği üzerine kulaklıkta takılı olmasına rağmen bir çok zaman dış sesi bana veriyor izalasyon konusunda berbat

Aklımda 2 farklı senaryo var ya hyper cloud 3 gibi bir kulaklık alıp Fifine a9 alıcam yada direkt 10-12K lık kulaklık bakıcam ama bir yandan video vs de çekmeyi düşünüyordum bu yüzden fifine a9 almak işime gelir gibi geliyor sadece ses versin oyunlarda üzmeyecek bir kulaklık alsam yeter illa vardır herhalde kablolu kablosuz vs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz seçeneğide varmış bunuda alayım listeye Hyperx cloud 3 ile gidip geliyorum bakalım ama net kulaklık değişeceğim
Hyperxde eq ayarı çok iyi yapman lazım yoksa çöp gibi sesi

Hyperxde eq ayarı çok iyi yapman lazım yoksa çöp gibi sesi
Önerdiğin başka model var mı 7-8K bütçem olucak yüksek ihtimalle kablolu düşünüyorum ama oda kablosu zarar görüyor felan uğraşılmıyor ya birde sabit kabloyla geliyor bazıları uğraş dur kablosuz olursa daha iyi olur ancsi olsun iyi kalite ses versin ses izalasyonu iyi olsun gerisi önemli değil zaten mikrofon alıcam a9 bence güzel gözüküyor ve işimide fazlasıyla görür video vs de çekmek istiyorum çünkü boş vakitlerimde

A9 gayet iyi bir condenser mikrofon. Kulaklıktan beklediğiniz özellikler nelerdir?

HS80 Max üstüne o bütçede alabileceğiniz bir kulaklık yok hocam. Dediğiniz gibi Nova Pro dışında bir alternatifiniz yok. Rog Delta 2 önerebilirim, kutudan hem kumaş hem deri ped çıkıyor. Derileri takarsanız ses izolasyonunda sorun yaşamazsınız. Mikrofon olarak kulaklığı satın alıp deneyin eğer memnun kalmazsanız A9'u değerlendirirsiniz. Ama eğer ses kartınız varsa K688 ve XLR bağlantısını öneririm.

A9 gayet iyi bir condenser mikrofon. Kulaklıktan beklediğiniz özellikler nelerdir?
HS80 Max üstüne o bütçede alabileceğiniz bir kulaklık yok hocam. Dediğiniz gibi Nova Pro dışında bir alternatifiniz yok. Rog Delta 2 önerebilirim, kutudan hem kumaş hem deri ped çıkıyor. Derileri takarsanız ses izolasyonunda sorun yaşamazsınız. Mikrofon olarak kulaklığı satın alıp deneyin eğer memnun kalmazsanız A9'u değerlendirirsiniz. Ama eğer ses kartınız varsa K688 ve XLR bağlantısını öneririm
Valla hocam beklentim sadece ses izalasyonu ve ses kalitesi İem kulaklık düşünüyorum ama kulağımı yara yapar mı diye düşünüyorum eğer 12-13K bandına mikrofonu iyi ses izalasyonu iyi ses kalitesi iyi kulaklık yoksa 6-7K lık 1-2 özelliği iyi olan bir kulaklık ve düz mikrofon almak daha mantıklı geliyor

Maalesef ses kartım yok normalde gitar vs ses kartıda düşünmüştüm ama zor gibi şuan beklemediğim 2-3 masraf çıktı telefon gündelik vs onları halledicem önce kalan paraya bağlı olarak böyle bir plan düşündüm

Valla hocam beklentim sadece ses izalasyonu ve ses kalitesi İem kulaklık düşünüyorum ama kulağımı yara yapar mı diye düşünüyorum eğer 12-13K bandına mikrofonu iyi ses izalasyonu iyi ses kalitesi iyi kulaklık yoksa 6-7K lık 1-2 özelliği iyi olan bir kulaklık ve düz mikrofon almak daha mantıklı geliyor

Maalesef ses kartım yok normalde gitar vs ses kartıda düşünmüştüm ama zor gibi şuan beklemediğim 2-3 masraf çıktı telefon gündelik vs onları halledicem önce kalan paraya bağlı olarak böyle bir plan düşündüm

Yani IEM mikrofonlarını ben zaten beğenmiyorum 1-2 istisna dışında. A9+EG280 yapabilirsiniz. Kutunun içinden DAC çıkıyor.

Geri