🔥İndirim İstanbul-Seul Gidiş Dönüş Uçak Bileti 25.814₺!

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
19,880
Kore vize istiyomuydu
KETA Formunu online olarak doldurup 7 dolar ödeme yapmanız gerekiyor. Gitmişken oradan Japonyaya da geçmenizi öneririm. 2 haftalık keyifli bir tur yaptık eşimle. Tahmin ettiğinizden daha ucuz bir seyahatti.

Normal fiyat sayılır yani normal derken arada bu fiyatlara düşüyor tr de 5 gün otel tatili yapmak yerine kesin gidilir ama bi 10 gün fln tahmini masrafınız 65k fln olur ćok lüks takılmazsanız

Burdan Japonyaya aktarma almak çok mantıklı olur Korede yapacak çok bir şey yok az bi vakit yeter düşünene

KETA Formunu online olarak doldurup 7 dolar ödeme yapmanız gerekiyor. Gitmişken oradan Japonyaya da geçmenizi öneririm. 2 haftalık keyifli bir tur yaptık eşimle. Tahmin ettiğinizden daha ucuz bir seyahatti.
koreden japonya'ya geçiş ne kadardı?

Seul tahmin ettiğiniz kadar ucuz bir yer değil. Ivır zıvır ve kozmetik alışverişi için ideal, giyimde ve elektronikte bir esprisi yok. 3-4 gecede Seul'de yapacak bir şey kalmaz muhtemelen. Yemeklerinde de pek bir espri yok, aynı şeyleri yemekten sıkılmıştım. Google Maps çalışmıyor. İngilizce bilmeyen insanların çoğunluğu hiç de az değil. Alfabe farkı nedeniyle toplu taşıma kullanmak bile işkence olabiliyor.

Aktarmasız uçuşla gitmiştim, zordu. Aktarmalı uçuşla gideceklere kolay gelsin. Bence değmez.

koreden japonya'ya geçiş ne kadardı?
Git gel 10K gösteriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Seul tahmin ettiğiniz kadar ucuz bir yer değil. Ivır zıvır ve kozmetik alışverişi için ideal, giyimde ve elektronikte bir esprisi yok. 3-4 gecede Seul'de yapacak bir şey kalmaz muhtemelen. Yemeklerinde de pek bir espri yok, aynı şeyleri yemekten sıkılmıştım. Google Maps çalışmıyor. İngilizce bilmeyen insanların çoğunluğu hiç de az değil. Alfabe farkı nedeniyle toplu taşıma kullanmak bile işkence olabiliyor.

Aktarmasız uçuşla gitmiştim, zordu. Aktarmalı uçuşla gideceklere kolay gelsin. Bence değmez.
Yeni nesilde İngilizce bilmeyen çok az bence. Korkunç bi Amerika özentiliği vardı

Banka kartı Bonus chip para tarzı kampanyası olan var mı bilen var mı yakın zamanda uçak bileti almayı düşünüyorum

Geri