kullanici07
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Fiyat hatası olabilir mi bilmiyorum denemek isteyen denesin.
Neden pahalı dediniz ben daha uyguna göremedim?fiyat hatası derken pahalı olması adına mı dedin![]()
komikmiş bu fiyata bulsana bana bu ürünü. Bak normal fiyatı bufiyat hatası derken pahalı olması adına mı dedin![]()
Hocam 2900 gözüküyor akakçedefiyat hatası derken pahalı olması adına mı dedin![]()
Neden pahalı dediniz ben daha uyguna göremedim?
arkadaşlar kuletipine 2000tl normal fiyat diyorsanız vay halinizeHocam 2900 gözüküyor akakçede
iyi soğutuyor ama bu fiyata sıvı soğutma sağlıklı olmaz bencearkadaşlar kuletipine 2000tl normal fiyat diyorsanız vay halinizekampanyada sıvı soğutma düşüyor bu fiyatlara. pahalı olan birşeyi mukayeseyle ucuz mu demeye getiriyorsunuz anlamadım. ürün pahalı 3000lede kıyaslasanız 5000lede kıyaslasanız bu kuletipi 2000 bana göre etmez.
thermalright bu modeli 2000e düşen sıvı soğutmalardan daha iyi soğutuyor gibi geliyor,arkadaşlar kuletipine 2000tl normal fiyat diyorsanız vay halinizekampanyada sıvı soğutma düşüyor bu fiyatlara. pahalı olan birşeyi mukayeseyle ucuz mu demeye getiriyorsunuz anlamadım. ürün pahalı 3000lede kıyaslasanız 5000lede kıyaslasanız bu kuletipi 2000 bana göre etmez.
9600x de kullanılır mı ne dersiniz?7500F'i stres testleri dahil 71-72 derece üzerine çıkartmayan güzel bi soğutucu, 3000 değil ama 2000 bandına alınabilir. Ekran olması gözünüzü boyamasın pek göze hitap eden bi tasarımı yok ama artı olarak sayılabilir tabii, sıcaklıkları takip etme konusunda kolaylık sağlıyor.
Kule tipi ile sogutabiliyoken sivi soğutmayı gereksiz buluyorumarkadaşlar kuletipine 2000tl normal fiyat diyorsanız vay halinizekampanyada sıvı soğutma düşüyor bu fiyatlara. pahalı olan birşeyi mukayeseyle ucuz mu demeye getiriyorsunuz anlamadım. ürün pahalı 3000lede kıyaslasanız 5000lede kıyaslasanız bu kuletipi 2000 bana göre etmez.
9800x3d bile soğutursunthermalright bu modeli 2000e düşen sıvı soğutmalardan daha iyi soğutuyor gibi geliyor,
9600x de kullanılır mı ne dersiniz?
1500 bandında hele kampanyada 1200-1300e düşen çift kule seçenekleri bulunuyor. sırf nümerik ekrandan dolayı 2200e 3000e normal diyen bana komiklikten bahsetmesin ya