İğrenç bir firma.Bu magic teknoloji nasıl bir firma indirim diye paylaşılınca adamlar fiyat arttırıyor
İğrenç bir firma.Bu magic teknoloji nasıl bir firma indirim diye paylaşılınca adamlar fiyat arttırıyor
Sıcak fırsatlarda takılmıyorsa bir şey bilmiyorumİğrenç bir firma.
Dün 2nci ellerine bakayım dedim bakmaz olaydım sıfır fiyatına satmaya çalışıyorlarTROY1000TL kodu ile başlıktaki fiyata geliyor. Son 1 yılın en düşük fiyatına çok yakın bir seviyede, ihtiyacı olan değerlendirebilir.
![]()
AMD Ryzen 7 9700X 3.80GHz 32MB AM5 TRAY İşlemci (Grafik Kart VAR, Fan YOK)
AMD Ryzen 7 9700X 3.80GHz 32MB AM5 TRAY İşlemci (Grafik Kart VAR, Fan YOK) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemciler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Ekran kartını upgrade etmeyeceksen 5070ti veya 9070xt gibi işlemcini upgrade etmene gerek yok bence9060xt 16gb ram var. 7500f satıp geçmek mantıklı mı 2k monitörüm var. 9600x mi almak daha mantıklı olur yoksa ?
Farkını Cs gibi işlemci yüklü oyunlarda low ayarlarda oynarsan hissedersin ki o da o kadar hissettirmez. 9600x AM5'in F/P kralıdır.1 saat önce 9600x almasak alınırdı
İkisi de gereksiz olur. Paranı başka bir şeye harcasan daha fazla performans alırsın9060xt 16gb ram var. 7500f satıp geçmek mantıklı mı 2k monitörüm var. 9600x mi almak daha mantıklı olur yoksa ?
Ram almayı düşünüyorum bir süredir ama ram fiyatları da çok uçuk maalesef. Bu gidişle 10k vericem ram için.Farkını Cs gibi işlemci yüklü oyunlarda low ayarlarda oynarsan hissedersin ki o da o kadar hissettirmez. 9600x AM5'in F/P kralıdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İkisi de gereksiz olur. Paranı başka bir şeye harcasan daha fazla performans alırsın
2. el de bakılabilir. Bazen güzel fiyatlar denk gelebiliyor. Geçen 14.500'e 32 vardı.Ram almayı düşünüyorum bir süredir ama ram fiyatları da çok uçuk maalesef. Bu gidişle 10k vericem ram için.
Güzel olur, günlük işlerde de çok performanslı.5070 li sisteme nasıl olur 9700x
Düşünmeden al daha iyisi için min 22bine çıkman lazım 2 katı yani5070 li sisteme nasıl olur 9700x