Hp Omen Laptop İçin 25-35 Bin TL Arası OLED Monitör Önerisi

caedus

80+
Reaksiyon skoru
5
Selamlar,
Elimde HP Omen Max 16 255HX 5080 model laptop var. Buna ikinci monitör olarak 1080p 144 Hz monitör kullanıyorum ancak bunun yerine yeni bir OLED monitör almak istiyorum. Ağırlıklı olarak CS2 oynasam da diğer oyunları da oynuyorum. Yaklaşık bir ay kadar önce XG27AQWMgmodel monitör almıştım ancak koca bir kırıkla geldiği için iade etmek durumunda kaldım, iade süreci de çok sancılıydı. Bu sebeple 25-35k civarı benim kullanımıma uygun; mümkünse Amazon, Hepsiburada ve Trendyol gibi sitelerden peşin fiyatına taksit seçenekli güvenilir satıcılı bir OLED monitör almak istiyorum. Monitörü aynı zamanda gündüzleri iş için de kullanacağım.

Son düzenleme:
Hocam bu model çok güzel ancak bu satıcı bana kırık monitör yolladı ve iade sürecinde almamak için ellerinden geleni yaptılar. O sebeple maalesef biraz mesafeliyim.
O kısım muallak hocam ama en iyi oledlerden birisiydi bu yanilmiyorsam

Ebrar bilgisayarda sıkıntılı firma iade de uğraştırıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Madem genelde CS oynuyorsun 360hz Oled çek resmi Hepsiburada satıcılı
Hocam 4k öneriniz var mıdır? Amazon ve trendyolda incehesap satıcılı ürünler de var, değişim konusunda nasıllar bilginiz var mıdır?

Hocam 4k öneriniz var mıdır? Amazon ve trendyolda incehesap satıcılı ürünler de var, değişim konusunda nasıllar bilginiz var mıdır?
Amazon üzerinden alırsan sorun olmaz diğerleri icin bir şey diyemem

Amazon üzerinden alırsan sorun olmaz diğerleri icin bir şey diyemem
MO27U2 mü bu ürünler mi, hangisi daha mantıklı olur hocam?

2k ancak 31k'ya MO27Q28GR da varmış, o nasıldır?

MO27U2 mü bu ürünler mi, hangisi daha mantıklı olur hocam?

2k ancak 31k'ya MO27Q28GR da varmış, o nasıldır?
Q28gr de gri tonunda kırmızımsı ton sorunu var. MSI daha iyi giga dan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,703
Üyeler
200,750
Son üye
İbrahimaygrd

Geri