sana tek tek link atcam kral 5-10 dk bekle atıyombilgisayar almak istiyorum ama fazla bilgim olmadığı içinde emin olamıyorum rdr2 cyberpunk tarzı oyunlar oynayacağım bütçem 50-55 k ne önerirsiniz hazır olur olur toplama olur önemli değil
bilgisayar almak istiyorum ama fazla bilgim olmadığı içinde emin olamıyorum rdr2 cyberpunk tarzı oyunlar oynayacağım bütçem 50-55 k ne önerirsiniz hazır olur olur toplama olur önemli değil
www.n11.com
www.zoko.com.tr
teşekkürlersana tek tek link atcam kral 5-10 dk bekle atıyom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.438,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB (1x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 Gaming Ram Fiyatları ve Özellikleri
Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB (1x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 Gaming Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu
Kullanıcılar, sabit gökkuşağı RGB aydınlatma efektleri oluşturmak için fanı bağlamak üzere PWM güç kablosunu kullanabilir, yazılım veya adaptör gerekmezwww.gaming.gen.tr
![]()
Enermax MAXPRO III 700W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP700W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
MAXPRO III serisi 80 PLUS 230V EU sertifikasına sahiptir ve %50 yükte %85’e varan verimlilik sunarak çoğu ana akım yapı için enerji tasarrufu sağlayan bir çözümdür. 230Vac altında %50 yükte %85…www.gaming.gen.tr
Game In Game Dream Siyah 7x12cm Argb Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa Game In Game Dream Siyah 7x12cm Argb Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa
Sisteminizi Bir Sanat Eserine Dönüştürün: "Dream" Akvaryum Serisi Game In Game Dream, sıradan bilgisayar kasalarının ötesine geçerek donanımınızı panoramik bir vitrine dönüştürür. Reverse Fan (Ters Kanat) teknolojisi ve BTF (Arkadan Bağlantılı) anakart desteği ile kablo karmaşasını yok eder...www.zoko.com.tr
1- önümüzdeki 5 yıl yeterli bir pc
2- paran varsa 1 ram daha al 32 gb olsun
3- sıvı soğutma istersen enermax liqmaxflo al ama gerek yok
hemen hemen 60 bin tl tutuyor bu sisteme değer daha ucuz olsun dersen ssd yi 500 gb al
ram fiyatı baya güzelmişsana tek tek link atcam kral 5-10 dk bekle atıyom
![]()
AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.438,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB (1x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 Gaming Ram Fiyatları ve Özellikleri
Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB (1x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 Gaming Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Kullanıcılar, sabit gökkuşağı RGB aydınlatma efektleri oluşturmak için fanı bağlamak üzere PWM güç kablosunu kullanabilir, yazılım veya adaptör gerekmezwww.gaming.gen.tr
![]()
Enermax MAXPRO III 700W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP700W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
MAXPRO III serisi 80 PLUS 230V EU sertifikasına sahiptir ve %50 yükte %85’e varan verimlilik sunarak çoğu ana akım yapı için enerji tasarrufu sağlayan bir çözümdür. 230Vac altında %50 yükte %85…www.gaming.gen.tr
Game In Game Dream Siyah 7x12cm Argb Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa Game In Game Dream Siyah 7x12cm Argb Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa
Sisteminizi Bir Sanat Eserine Dönüştürün: "Dream" Akvaryum Serisi Game In Game Dream, sıradan bilgisayar kasalarının ötesine geçerek donanımınızı panoramik bir vitrine dönüştürür. Reverse Fan (Ters Kanat) teknolojisi ve BTF (Arkadan Bağlantılı) anakart desteği ile kablo karmaşasını yok eder...www.zoko.com.tr
hemen hemen 60 bin tl tutuyor bu sisteme değer daha ucuz olsun dersen ssd yi 500 gb al
hayır amd ekran kartları artık hatasız çalışıyo çözdüler o işiteşekkürler
amd ekran kartlarının hata verip durduğu doğru mu
hayır amd ekran kartları artık hatasız çalışıyo çözdüler o işi
teşekkürler
Biraz şans biraz önlem işi . Amd bir süredir nvidiaya rakipDoğru değil! Sana hata veren bir çok Nvdia örneğide verebilriim. Bu zaman kadar 5 PC kullandım ilk 4'ü Nvdia ilk defa AMD aldım ve hiçbir problem yaşamadım bir farkta göremedim. Bence elektronik şans işi.
hocam 9060xt 16gb kullanıyorum bende tereddüt etmiştim 4 ay oldu alalı sorunsuz çok memnunum yapıştır direktteşekkürler
peşin fiyatına taksitli hazır sistemler geliyordu hepsiburadaya yok mu şuansana tek tek link atcam kral 5-10 dk bekle atıyom
![]()
![]()
![]()
o sistemleri biliyorum fakat bu sistemdeki gerek soğutma gerek psu gerek diğer parçaların kalitesiyle o sistemler kapışamaz bile burdaki soğutma ve psu görüp görebileceğin en sağlam şeylerdenpeşin fiyatına taksitli hazır sistemler geliyordu hepsiburadaya yok mu şuan
ve fiyatına göre o soğutma o psu cidden iyi japon kapasitörü var o psunun soğutmada 5900x bile soğuyo hocamo sistemleri biliyorum fakat bu sistemdeki gerek soğutma gerek psu gerek diğer parçaların kalitesiyle o sistemler kapışamaz bile burdaki soğutma ve psu görüp görebileceğin en sağlam şeylerden