Verilerim Çekildi Ne Yapmam Lazım

Aldric

80+
Reaksiyon skoru
42
Merhaba bunu yazmak yasak mı bilmiyorum ama log yedim bilgisayarıma yüklediğim şey yüzünden dc hesabım çalındı insta hesabıma ve e postama giriş yapabiliyordu her şeyin şifresini değiştim windowsdan da bilgisayarı sıfırladım başka ne yapmam lazım ya da hala bilgisayarda veri çekebilirler mi?

Bilgisayarda kayıtlı olan tüm e-postaların Google kayıtlı şifrelerini değiştirmek, e-postaların giriş yapıldığı tüm cihazlardan çıkmak (Google hesabımı yönet den bunu yapabiliyorsunuz) sizin için önemli olan (Steam, DC, da EA play, epic games, yada launcher i bulunan oyunlar, pregramlar vb.) bunları e-postaların değiştirin başka sıfırdan oluşturulmuş e postalara bağlayın. (mümkünse hepsini farklı e-postalara bağlayın, bu sayede bir daha olursa minimum zararla atlatırsınız) Aklıma daha başka bir şey gelmiyor umarım bu dediklerim yardımcı olur.

Merhaba bunu yazmak yasak mı bilmiyorum ama log yedim bilgisayarıma yüklediğim şey yüzünden dc hesabım çalındı insta hesabıma ve e postama giriş yapabiliyordu her şeyin şifresini değiştim windowsdan da bilgisayarı sıfırladım başka ne yapmam lazım ya da hala bilgisayarda veri çekebilirler mi?
Banka hesap bilgileri kayıtlıysa onlarıda değiştir e devlet şifren vs. aklına gelebilecek tüm şifrelerini değiştir oyun hesapları steam, epic vb.

Hesaplarına giren cihazların ip adreslerini ve kullandığı kurtarıcı eposta adresini vs görsel al dosyala. Yaşadığın süreçleri tarih ve saatiyle raporla. Sonra git siber suçlara başvur. Olmaz da başına bir şey gelirse kimden geldiğine dair elinde delil olsun.

Bilgisayarda kayıtlı olan tüm e-postaların Google kayıtlı şifrelerini değiştirmek, e-postaların giriş yapıldığı tüm cihazlardan çıkmak (Google hesabımı yönet den bunu yapabiliyorsunuz) sizin için önemli olan (Steam, DC, da EA play, epic games, yada launcher i bulunan oyunlar, pregramlar vb.) bunları e-postaların değiştirin başka sıfırdan oluşturulmuş e postalara bağlayın. (mümkünse hepsini farklı e-postalara bağlayın, bu sayede bir daha olursa minimum zararla atlatırsınız) Aklıma daha başka bir şey gelmiyor umarım bu dediklerim yardımcı olur.
öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim her e postamın ve diğer uygulamaların şifrelerini değiştim bazılarına 2 faktörlü doğrulamayı açtım bilgisayarımı da sıfırladım artık çalınan hesabı kurtarma girişimine başlayayım mı, ekstradan hiçbir şekilde başka bir cihazdan giriş yapıldı yazmıyor sanki sadece bilgisayarımda açık olan uygulamalara girebilmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,964
Üyeler
200,809
Son üye
ZladroN

Geri