Bilgisyarım Ne Kadar Eder

peki upgrade etmek istersem ilk neyi yükseltiyim?
Bence elleme bişeyi, illa ben ellicem diyosan ikinci elden i5 12400 falan bak onun üstünü harcama bence. Benim kuzen 1660super 5600x li sistemi 20 ye ilana koydu 1gün sonra hemen biri gelip aldı senin sistemin ederi 20 milyar 21 e koy pazarlıkla 19-20 civarına ver bence gideri var yine. Keşke işlemci o kadar kötü olmasaymış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben o parayı vermem. İşine gelirse.
Paran cebinde kalsın senin 5000 liran bildiğimiz 5000 liralardan değil herhalde sakın harcama bu sistem için çok şey kaybedersin(!)

tek elle tutulur yanı 4060. işlemci i3 13100f anakart h610 hepsi en giriş kartlar satar rakam değil de kazık rakam veriyosunuz
reis çok konuşmuşsun boş konuşmuşsun arkadaş doğru bilgi vermiş bilgisayarın fiyatı hakkından tek elle tutulur yani diyorsun zaten 10.000tl ediyor 4060 sistemin geri kalanı 5000tl mi sana göre ?

reis çok konuşmuşsun boş konuşmuşsun arkadaş doğru bilgi vermiş bilgisayarın fiyatı hakkından tek elle tutulur yani diyorsun zaten 10.000tl ediyor 4060 sistemin geri kalanı 5000tl mi sana göre ?
haddini bil. parçaları tek tek satarsa dediğin fiyata gider. toplu sistem olarak satınca aynı fiyata gitmiyo kasası 15-16k eder 4060 dışı parçaları kötü monitöre de 2-2.5k der

haddini bil. parçaları tek tek satarsa dediğin fiyata gider. toplu sistem olarak satınca aynı fiyata gitmiyo kasası 15-16k eder 4060 dışı parçaları kötü monitöre de 2-2.5k der
daha da boş yapmaya devam ediyorsun dediğin paraya 2060lı sistem ''belki'' alabilirsin

Uygunsuz Dil
kendinin olsa sarı sitede 30+ k fiyat yazardı. ekran kartlarına zam gelecek bence ucuza verme.
ne gereksiz varlıklarsınız piyasada sizin gibi saçma serbest piyasa ayağına. bende sistemimi ilana koydum. üst düzey bi sistem olduğu için çok örneği yok fiyatlandırmayı sıfırlarını toplayıp ona göre 2. el fiyat biçerek yaptım çünkü mantıklı olan bu. 250k civarı eden bi sistemim var bütün sistem sadece kasa değil. 190k ya ilanda 170-180k arasına da satarım alıcı çıkar ve aklıma yatarsa

ne gereksiz varlıklarsınız piyasada sizin gibi saçma serbest piyasa ayağına. bende sistemimi ilana koydum. üst düzey bi sistem olduğu için çok örneği yok fiyatlandırmayı sıfırlarını toplayıp ona göre 2. el fiyat biçerek yaptım çünkü mantıklı olan bu. 250k civarı eden bi sistemim var bütün sistem sadece kasa değil. 190k ya ilanda 170-180k arasına da satarım alıcı çıkar ve aklıma yatarsa
bu tipleri iyi bilirim. sarı sitede aksama kadar ilanlara salça olup, istediği fiyatı alamayınca ilanın altına saçma sapan seyler yazıp insanları zorbalarlar.

Uygunsuz davranış
bu tipleri iyi bilirim. sarı sitede aksama kadar ilanlara salça olup istediği fiyatı alamayınca ilanın altına saçma sapan seyler yazıp insanları zorbalarlar.
slkndflksnglkjsnd biraz daha senaryo kuracak mısın gereksiz varlık

oğlum arada nokta ve virgül koy. okul okumadın mı sen?
adam daha yazmayı bilmiyor, teknoloji forumunda millete akıl veriyor. :D
neye kuduracağını şaşırdın jbjdxfnbvjlsnbfvj. sonuna nokta koymazsak cümlenin bittiğini mi anlamıyoun. al bak sana noktalı mesaj anca anlıyosun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,619
Üyeler
200,457
Son üye
karacaa66

Geri