Yardım Gaming İçin Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
36
Bütçe
3000
Arkadaşlar merhaba gaming kulaklık arıyordum fakat pek anladığım söylenemez kulaklıkta neye dikkat edilmeli ben 7.1 olsun mikrofon kalitesi düzgün olsun gibi bir şey arıyorum siz bu bütçede ne önerirsiniz?

Arkadaşlar merhaba gaming kulaklık arıyordum fakat pek anladığım söylenemez kulaklıkta neye dikkat edilmeli ben 7.1 olsun mikrofon kalitesi düzgün olsun gibi bir şey arıyorum siz bu bütçede ne önerirsiniz?

Bütçe çıkarsa direk al geç piyasadaki en fp ürünlerden diyebilirim

Sepette 100 lira indirimi var zaten.

Bütçe çıkarsa direk al geç piyasadaki en fp ürünlerden diyebilirim

Sepette 100 lira indirimi var zaten.
pro modellerinde kronik sorun varmış sanırım dip çızırtı sesi geliyormuş alınırsa ultra alınsın falan demişler ne kadar doğrudur bilemem.

pro modellerinde kronik sorun varmış sanırım dip çızırtı sesi geliyormuş alınırsa ultra alınsın falan demişler ne kadar doğrudur bilemem.
İlk parti üretimde vardı öyle bir sorun ama sonraki üretimlerde bunu çözdüler eğer bütçeniz ultraya yeterse ultra daha iyi olur tabii ki ama bu bütçede pro'da işinizi misliyle görür hocam.

Eğer bütçe artar ise bunu öneririm.kullanıyorum forumda baya öneriliyordu aldım memnunum her konuda.

Evet iyi, ATK yerine de H2015 PRO alınabilir. Benzer özellikleri ve anakartı var, hatta ATK uygulamasında ATK N9 PRO olarak algılanıyor.

Bir de Türk Telekom müşterisiyseniz telefon uygulamasında ₺200-300 bir kupon olması lazım. Ona da bakın, kupon yoksa D&R'da Troy kart kuponu oluyor onunla da ₺1800 falan denk gelir. Fiyatına göre bayağı iyi kalıyor.

Şurada küçük bir inceleme yapmıştım.

Hatta direkt şuradan alın. Maalesef stoğu bitmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,650
Üyeler
200,466
Son üye
BGLXI

Geri