Öneri Termal Macun Önerisi Verirseniz Sevinirim ?

1 yıl içinde yeni ekran kartı alacağım o zamana kadar idare etsin beni hiç riske girmeye gerek yok ya. Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu 1 yıllık idare eder mi
Hocam ne 1 yılı bu önerdiklerim bi bakımsızlık daha atlatır böyle senelerce

Hocam ne 1 yılı bu önerdiklerim bi bakımsızlık daha atlatır böyle senelerce
O zaman garanti olsun diye hem Termal pad hem de termal macun alacağım zaten işlemci için macun lazım fakat termal padlerde sorun yoksa kesin olarak macun mu sürülmesi gerekiyor? Eğer öyleyse aldığım termal macun başta bahsettiğim 3 macundan biri olacak. Yani ekran kartı başka neden ısınır bilemiyorum

O zaman garanti olsun diye hem Termal pad hem de termal macun alacağım zaten işlemci için macun lazım fakat termal padlerde sorun yoksa kesin olarak macun mu sürülmesi gerekiyor? Eğer öyleyse aldığım termal macun başta bahsettiğim 3 macundan biri olacak. Yani ekran kartı başka neden ısınır bilemiyorum
Hocam termal ped yerine macun sürülmez :) onda kesin bir karar kılalım ve ekran kartı ısınıyor diyorsanız msi afterburner indirin fan hızını sürekli yüzde 100 yapın merak etmeyin kart bağırır o şekilde biraz ama ömrü kısalmaz veya çok güç harcamaz normale göre ancak termal ped almadan önce dediğimi yapıp bir derecelerini ölçsenizmi ve msi afterburnerden yine poweri -15 e çekin

Hocam termal ped yerine macun sürülmez :) onda kesin bir kara kılalım ve ekran kartı ısınıyor diyorsanız msi afterburner indirin fan hızını sürekli yüzde 100 yapın merak etmeyin kart bağırır o şekilde biraz ama ömrü kısalmaz veya çok güç harcamaz normale göre
Ya termal pad yerine macun sürülmez tabii ki ekran kartında termal macun nereye sürülmesi gerekiyorsa oraya sürülmesinden bahsettim ben yani termal padlerde sorun yoksa macun kesin sorunu çözer mi manasında demek istemiştim birde dediğim gibi 4 yıldır kullanıyorum ilk defa 85 derecelere çıktı kart birde aşırı fan gürültüsü çıkarıyor oyun zevki mevki kalmıyor hem ses gürültüsü için hem kart sağlığı için sorunu halletmek istiyorum

Ya termal pad yerine macun sürülmez tabii ki ekran kartında termal macun nereye sürülmesi gerekiyorsa oraya sürülmesinden bahsettim ben yani termal padlerde sorun yoksa macun kesin sorunu çözer mi manasında demek istemiştim birde dediğim gibi 4 yıldır kullanıyorum ilk defa 85 derecelere çıktı kart birde aşırı fan gürültüsü çıkarıyor oyun zevki mevki kalmıyor hem ses gürültüsü için hem kart sağlığı için sorunu halletmek istiyorum
Termal pedde sorun yoksa tabii ki macun yeter ama ses çıkarması bir nevi iyi bir şey çıkarmasa kötü olur zaten karta bir şey olmaz bakımsız diye ama içini açıp bir sürprizle karşılaşma diye termal ped önerdim tabi bu biraz pahalı 900 tl daha uygunları var 350-400 tl ye bulunur ben en çok 20 mwk sı olanı önerdim

Termal pedde sorun yoksa tabii ki macun yeter ama ses çıkarması bir nevi iyi bir şey çıkarmasa kötü olur zaten karta bir şey olmaz bakımsız diye ama içini açıp bir sürprizle karşılaşma diye termal ped önerdim tabi bu biraz pahalı 900 tl daha uygunları var 350-400 tl ye bulunur ben en çok 20 mwk sı olanı önerdim
Pekala teşekkür ederim yardımlarınız için

Arkadaşlar ekran kartım Asus Tuf Gaming 1660 SUPER 4 yıldır kullanıyorum daha önce hiç bakım vesaire yapılmadı içi bile açılmadı fakat son 2 aydır oyunlarda 85 derecelere çıkıyor termal macun yenilemem gerektiğini düşündüm zaten işlemcinin(R7 7800x3d) termal macun yenileme vakti de geldi o yüzden bir termal macun alıp her ikisi içinde kullanmayı düşünüyorum aklımdaki termal macunlar şunlar:
Bütçe sorun değil. Hangisini önerirsiniz?
noctua nt h2 kesinlikle tavsiye ederim.ayrıca mx4 mx 5 mx6 mx7 satın alacagınıza gidin üfleyerek işlemcinizi soğutun daha iyidir.
noctua nt h2 den çok daha başarılı bir ürün var. Cooler master CryoFuze 7 modeli. bu ürün alın geçin derim.

Geri