50cc Motosiklet Hakkında Yardım ?

Çünkü 50cc motorumla her gün 180km yol yapıyorum. Çok yavaş oluyor ama alternatif olarak otobüs yada minübüs ile bile çok pahalı oluyor. 7km yol 50cc için hiçbir şey. Ben uzun yol gidilir demiyorum "İzmire motoru götürmesi mecbur olduğu için" atlar üstüne bir beklentisi olmadan 3 saatlik yolu 10 saatte konforsuz bir şekilde gider bundan bahsediyorum.
50lik motor uzun yol gitmez şişer kalırsın yolda şehir içinde bile yaz aylarında ısınınca yolda bırakır soluklanmasını beklersin sanırım sen biraz daha soğuk bir yerde yaşıyorsun 180km yapıp bunu yaşamaman imkansız

50lik motor uzun yol gitmez şişer kalırsın yolda şehir içinde bile yaz aylarında ısınınca yolda bırakır soluklanmasını beklersin sanırım sen biraz daha soğuk bir yerde yaşıyorsun 180km yapıp bunu yaşamaman imkansız

Dostum imkansız diyip duruyorsunuzda bence bilip bilmeden görmeden imkansız demeyin illa yarın giderken video mu alayım? 90km işe gidiyorum 90 de işe geliyorum. 50-60 bandında yavaş yavaş gidiyorum. Erken kalkıyorum 1 buçuk saatte iş yerinde oluyorum.

Üniversitede son yılım olacak umarım . B ehliyetim var 50cc motor almak istiyorum , üniversite ve şehiriçi arası 7km . Bu 7km boyunca 2 şeritli bir otoyol var onun dışında bir otoyola çıkmayacağım . İlk sorum bu otıoyoldan gidebilir miyim legal olarak(gidiliyormuş) ? 2. sorum da bu motoru çanakkaladen izmire getirebilir miyim yıl sonu(otobus ile evet) . 3.sorum nasıl bir model alınmalı (max 60k bütçem) . 4. soruya gelebiliyorsak da kask ne almalıyım
Yapacağın en iyi ve akıllıca hamle bütçene uygun 50/125 şeklinde olan ( Arora mojito 50cc, lt50 pro) benzeri ruhsatta 50cc ancak alt takımı fabrikasyon 125cclik olan modeli alıp keyfine bakmak 50 cc motora hiç bulaşma, trafikte sürekli yavaş kalacaksın ve bir süre sonra sorunlar çıkartmaya başlayacak.

Dostum imkansız diyip duruyorsunuzda bence bilip bilmeden görmeden imkansız demeyin illa yarın giderken video mu alayım? 90km işe gidiyorum 90 de işe geliyorum. 50-60 bandında yavaş yavaş gidiyorum. Erken kalkıyorum 1 buçuk saatte iş yerinde oluyorum.
Motorunuzun modeli nedir

Yapacağın en iyi ve akıllıca hamle bütçene uygun 50/125 şeklinde olan ( Arora mojito 50cc, lt50 pro) benzeri ruhsatta 50cc ancak alt takımı fabrikasyon 125cclik olan modeli alıp keyfine bakmak 50 cc motora hiç bulaşma, trafikte sürekli yavaş kalacaksın ve bir süre sonra sorunlar çıkartmaya başlayacak.
evet hocam 80 veya 125liğe dönüşüm bir şey almak istiyorum . kask ve eldiveni nereden alabilirim ?

Bu motor ile dünya turu bile yapabilirsiniz, vespa ile çin malı 50 ccleri kıyaslamış diğer arkadaşlar, size iyi sürüşler.

Hay Allah razı olsun senden kardeş. Artık her gün yol yaptığım yeri ben mi gidemiyorum acaba diye düşünmeye başlamıştım :D

evet hocam 80 veya 125liğe dönüşüm bir şey almak istiyorum . kask ve eldiveni nereden alabilirim ?
Hocam sonradan 80liğe vs sadece pistonu değişmiş motorları sakın tercih etmeyin, siz dediğimi bir araştırın direkt 50/125 olan seriler var diğer 50liklerden biraz pahalıdır ancak sizi uzun süre idare ederler, sonradan yükseltme motorlar hacminin üstünde çalıştığı için max 3 ay içerisinde masraf açmaya başlayacak, kask ve eldiven EC sertifikalı olmalı bütçenize uygun x bir yerden alabilirsiniz.

Motorunuzun modeli nedir
bir de alacağım marka model çok önemli mi ? yani arabalarda eski model pejo çok elektronik arızası vardır . mondial şöyledir falan gibi bir şey var mı yoksa kendime uygun , tipini beğendiğim bi tanesini alayım mı

Geri