Fenerbahçe'nin 3. Tur Rakibi Belli Oldu

Era.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
313
Fenerbahçe 2. ön eleme maçında Gornik Zabrze'yi yenerse bir sonra ki turda ki rakibi Avusturya'nın güçlü ekibi Strum Graz ile eşleşecek. Bir Beşiktaş taraftarı olarak Fenerbahçe'ye şampiyonlar liginde başarılar diliyorum.

1785273990678.webp

Bu kadro ile geçmesi lazım.

Çerez takım rehavete kapılmamak lazım bu sene artık şl ye gitmemiz gerekiyor play off sıkıntı herhalde biraz Lyon gelebilir

Son düzenleme:
hoca eğer evlatcılık yaparsa yandık zaten ama ben takımı Aziz Yıldırımının yönettiğini düşünüyorum ama hocanın basın açıklamaları çok amatörce ve bi el atılması lazım aynı zamanda o sağlık ekibinde bi denyoluk var onada değişim gerekli zaten öncelik takımdaki turist ömerlerin gitmesi

hoca eğer evlatcılık yaparsa yandık zaten ama ben takımı Aziz Yıldırımının yönettiğini düşünüyorum ama hocanın basın açıklamaları çok amatörce ve bi el atılması lazım aynı zamanda o sağlık ekibinde bi denyoluk var onada değişim gerekli zaten öncelik takımdaki turist ömerlerin gitmesi
Evlatçılık Yaparsa Kapı Önünü Görür .

Gornik zabrze yi gecelim bi sonraki turu dusunuruz. Mac deplasmanda olacak rakip te polonya liginde 2. Bitirmis takim kolay tur degil ozellikle polonya deplasmani endise verici 1 0 olmasi ilk mac biraz sorun 1 gol yersek uzatmaya gider deplasmanda sorun olur. Iyi tarafi ise rakip ileri cikmak ve gol aramak zorunda bunu avantajimiza cevirirsek kopartiriz maci. Umarim kazaniriz sampiyonlar ligine gidip ekonomik gelir saglariz.

Çerez takım rehavete kapılmamak lazım bu sene artık şl ye gitmemiz gerekiyor play off sıkıntı herhalde biraz Lyon gelebilir
Tabi ki bu seviyede gucsuz adam gelmeyecek olay bu. Bi yandan dusunuyorum ozellikle gornik zabzre macini gorunce topa sahibiz paslarimiz fazla ve isabetli oyunu adeta rakip sahaya yiktik ama xG orani 1.5 tek golu de duran topla bulabildik. Bize gore gorece gucsuz rakip gelirse yine ayni kisir donguye girersek ve en ufak hatada gol yersek ciddi sorun olur. Bizim acilen gol atacak adama ihtiyacimiz var. Muriq olsa is rahat olurduk biraz daha. Neyse umarim sampiyonlar ligi hasreti biter ben inaniyorum.

Bu sene gidemezlerse zaten ekonomik olarak büyük sıkıntı yaşarlar. Başarılar Strum Graz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,951
Üyeler
200,256
Son üye
kingo25

Geri