🔥İndirim 70,38 TL---Richnut Ballı Fıstık Ezmesi 300 Gr (Katkısız, Şekersiz, Doğal)

Şekersiz fıstık ezmeleri tatsız oluyor, diyete olduğum sırada birkaç defa yedim sanki yağ ve fıstık taneli bir kaşık yiyormuş gibi oluyorum. Bunun yerine ağır bir diyet yapmıyorsanız yada diyet yapmıyorsanız paşalar gibi şekerli yiyin.

Şekersiz fıstık ezmeleri tatsız oluyor, diyete olduğum sırada birkaç defa yedim sanki yağ ve fıstık taneli bir kaşık yiyormuş gibi oluyorum. Bunun yerine ağır bir diyet yapmıyorsanız yada diyet yapmıyorsanız paşalar gibi şekerli yiyin.
Bence diyete uygun değil kalorisi ve yağı fazla. Kilo fazlası olmayanlar için protein bakımından çok güzelmiş ama eğer arkasındaki değerler doğruysa.

bal ilavesi var bunda bence o kadar kötü olmaz gibi

Bence ağır diyete de uygun değil kalorisi ve yağı fazla. Kilo fazlası olmayanlar için protein bakımından çok güzelmiş ama eğer arkasındaki değerler doğruysa.
100 gram fıstıkta 20+ protein bana kolpa gibi geliyor fıstık yediğimde kendimden nefret ediyorum bu kadar iğrenç bir şey olamaz felan diyorum. (Çok yağlı geliyor ve kuru yemişlerin 100 gramı ortalam 600kalori olduğu için)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca çok yağlı ya

içine bal koyunca şeker ilaveliden daha iyi oluyor güvenin bana. Ama balı kendiniz atacaksınız, ballı satılanların oranı az😋

100 gram fıstıkta 20+ protein bana kolpa gibi geliyor fıstık yediğimde kendimden nefret ediyorum bu kadar iğrenç bir şey olamaz felan diyorum. (Çok yağlı geliyor ve kuru yemişlerin 100 gramı ortalam 600kalori olduğu için)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca çok yağlı ya
1785274904941.webp

Trendyol Plus'a özel 63,34 TL'ye düşmüş. Ekleme: Yorumlarda son satın alımlarda içine ayçiçek yağı da eklediklerini söylüyorlar. Neden böyle bir karar almışlar ilginç doğrusu. Tadına da kötü etki eder bence, fıstık yeterince yağlı zaten.

Shake için spor yapanlar, bunun yerine gidin Lor peyniri alın. Hem tadı süt gibi oluyor hemde yoğun değil ve baymıyor. Protein oranı da daha yüksek.

Trendyol son yorumu bakın beyler ayçiçek yağı eklemişler eskiden yoktu diyo.

Diyet yiyeceği değil zaten fıstık ezmesi, aşırı yağlı bi şey. Balla falan karıştır diye var

şekersiz fıstık ezmesi kötü oluyor demiş biride marka vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama heynutun şekersiz fıstık ezmesi gayet iyi hatta şekerliye tercih ederim gayet fıstık ezmesi yani tabiikide gidip nutella gibi bir şey beklemeyin ama tatlı tatlı yeniyor bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,796
Üyeler
200,204
Son üye
edybaba

Geri