Mouse Önerisi 6000tl

theodore.

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
6000
şuan g305 kullanıyorum ilk ayda sol tarafdaki tuş bozuldu. 22 aydada orta tuşu basıyor basmıyor. Basıyor oyun içerisinde zor basıyor. artık değiştirmem gerek.

Özellikleri , malzeme kalitesi , sorunu olmuyan kalite bir şey ariyorum. Taksitle alabileceğim şu iadesi sorunlu müşteri hizmetleri kötü yerlerden almak istemiyorum. Amazon ilk tercihimdir. Belirli bütçem yok fakat bütçem dogrultusunda en iyisini almak istiyorum.

şuan g305 kullanıyorum ilk ayda sol tarafdaki tuş bozuldu. 22 aydada orta tuşu basıyor basmıyor. Basıyor oyun içerisinde zor basıyor. artık değiştirmem gerek.

Özellikleri , malzeme kalitesi , sorunu olmuyan kalite bir şey ariyorum. Taksitle alabileceğim şu iadesi sorunlu müşteri hizmetleri kötü yerlerden almak istemiyorum. Amazon ilk tercihimdir. Belirli bütçem yok fakat bütçem dogrultusunda en iyisini almak istiyorum.
hiç o bütçelere çıkmana gerek yok hocam. aşırı memnunum bende g305 kullanıyodum hala da bende duruyo ondan sonra bileğim rahatladı baya hafif ona göre. özellikleri çok iyi. wraith ne zaman sorunum olsa yardımcı da oldu. mouse modüler de içi açılıyo yanında tornavidasına kadar geliyo. çift batarya seçeneği ile geliyo istediğini takabiliyosun. switchleri değişebiliyo. ekranlı dock u var ve şekli ergonomiside çok iyi

hiç o bütçelere çıkmana gerek yok hocam. aşırı memnunum bende g305 kullanıyodum hala da bende duruyo ondan sonra bileğim rahatladı baya hafif ona göre. özellikleri çok iyi. wraith ne zaman sorunum olsa yardımcı da oldu. mouse modüler de içi açılıyo yanında tornavidasına kadar geliyo. çift batarya seçeneği ile geliyo istediğini takabiliyosun. switchleri değişebiliyo. ekranlı dock u var ve şekli ergonomiside çok iyi
Bozuk vs çıkarsa direk yenisi ile değiştirirler değil mi?. Buralardan hiç alışveriş yapmadım.

Bozuk vs çıkarsa direk yenisi ile değiştirirler değil mi?. Buralardan hiç alışveriş yapmadım.
değişirler hocam neden değişmesinler. ben klavyede aldım w75 kendi ürünleri bunlar değişim sağladılar hemen

Bu iki mousedan birini almanı kesinlikle öneririm bu fiyatlarda alabiliceğin en iyi mouselar

Eğer bütçende sorun yoksa bu mouse'u öneririm. Piyasadaki en iyi mouse'lardan biri, hatta ilk 3'e girer. Wlmouse modelleri zaten genellikle piyasanın en iyileri oluyor. Size attığım 3 mouse'u da kullanıyorum. Eğer bütçenizde sorun yoksa bu modeli öneririm. Ama bütçeniz yetmezse, Lamzu Maya X'i tavsiye edebilirim. Sepette 255 liralık indirimi mevcut.

razer v4 pro alabilirsin az daha bütçeni artırıp eğer fps oyunları oynuyorsan agırlık olarak

Verilen örnekler arasında şaştım kaldım resmen dostum, fps oyunları oynuyorum çoğunlukla, faceit 10 levelim az çok bilgim var hangi fareler iyidir diye , şuan bana sorarsan alabileceğin en iyi ve fiyat performans fare wraithde ninjutsu sora V3 , bende param cikisirsa alacağım çok stok gelmiyor ve yakın zamanda stokları yenilediler, eloshapesden baktım sora V3 ile g305 tamamen aynı boyuttalar, biraz daha büyük bir şey ararsan superlight 2 al yine düşünmeden , arkadaşların yaptığı öneriler trye çok gelmeyen niş ve sensörü eskimiş fareler, adam gitmiş şaka yapar gibi lamzu maya x önermiş 3395 sensör var içinde ve 5500 TL sora V3 ona nazaran amiral segmenti sayılır, dediğim gibi şanslısın g305 ile sora V3 aynı boyuttalar , g305 boyutu iyi diyor ve değişmek istemiyorsan ilk tercihin kesinlikle sora V3 olmalı ,ikinci tercih tr piyasasinda şuan superlight 2 olmali, wraithdeki hiçbir fareyi alma şuan atk a9 air+ dışında , pixart yeni bir sensör çıkardi ve şuan ona geçecek çoğu marka hızlıca , gidip 3950 almak yerine 3955 master sensöre sahip atk A9 Air+ alabilirsin veya biraz daha fazla para verip sora v3 alabilirsin. Sorun olursa bana sor tekrardan çünkü burda yorum yapanlar birazda şekile görüntüye önem vereyim derken kötü sensöre sahip fareleri önermişler yada bilgileri yok .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,826
Üyeler
200,222
Son üye
Hldemre

Geri