🔥İndirim Sinerji S300 300w Usb3.0type-C Matx Minitowerkasa 999tl (Ücretsiz Kargo Sinerji)

Rica ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sinerji s300w etiketi basılmış hocam ekstra birsey yoktu
12V kanalı vb. bilgiler yok mu?

Malzeme kalitesi 999₺ tl ye göre gayet iyi saç ince değil patır patır ses yapmıyor içindeki Harddisk ve CD rom yuvası sökülebilir durumda olduğu için söktüm yan kapaga şablon oluşturup nizami delikler açıp 120mm sıvı soğutma taktım güzel görünmesi için de 120mm toz filtreli kapak alıp taktım
İcindeki 300w psu da bu tdp için yeterli
Ryzen 7 2700x
Gigabyte B450M H
GTX 1050 Ti LP
2x8 3600mhz ram
1TB Ssd
Valorant 250+ FPS
Fan ayarlarını da yaptım ses yok Seda yok harika oldu 😎😊
Çok güzel işçilik ve güzel build olmuş hocam hayırlı olsun. Baya beğendim

Kasadan sipariş verdim. Elimde ryzen 3 4300ge işlemci var buna yeterli olacak uygun yollu bir soğutucu önerir misiniz beyler. Oyun olarak sadece eski bi oyun olan warcraft 3 dota oynuyorum. Onun dışında ofis bilgisayarı gibi düşünün

Beyler bu kasayı alıp lol de rahat +150 fps vericek ufak tefek bir sistem toplasak kaça patlar acaba önerisi olan var mıdır?

Kasa Micro ATX değil mi? İkinci sayfada Alibaba linki atmış arkadaşın biri orada Mini ITX yazıyor taklaya gelmeyelim sonra

Sıvı soğutma sığar mı buna 2 fanlı

teorik olarak biliyorum önerilmeyecek fakat elektronikçi uzman varsa rtx 4060'lı 12400f'li sistem kurmak mantıklımı ?

wattmetre sonuclarına göre ağır yükte 210-230w çekiyor prizden sistem, teorik olarak uygun fakat peek voltage atıp sistem kapanması vs. sorun olur mu

teorik olarak biliyorum önerilmeyecek fakat elektronikçi uzman varsa rtx 4060'lı 12400f'li sistem kurmak mantıklımı ?

wattmetre sonuclarına göre ağır yükte 210-230w çekiyor prizden sistem, teorik olarak uygun fakat peek voltage atıp sistem kapanması vs. sorun olur mu
4060 Low profile sanıyorum öyle bile olsa sınırlarda olur ve yüksek enerji gerektirdiği noktada yetersiz kalır
bu kasayı alırsak normal gpu takamaz mıyız illa low profil mi aramak gerekir
Low profile şart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,331
Üyeler
200,345
Son üye
guney0101

Geri