massgravel kullanabilirsin istersenAcil olarak key lazım w10 pro fazla olan arkadaşlar atarsa sevinirim
Biraz geçte olsa atıyorlar hocam sorun olmuyor aldım 5 liraykenNormalde ben cmd den yapıyorum da şimdi kod lazım trendyoldan aldım 7 liraya daha atmadılar bekliyorum
Hocam herhalde otomatik teslim ediliyor.Saat geç ya ondan yarına kalıcak gibi kod
Free olarak mak bulunur ama oem/retail çabuk bloke olur.Acil olarak key lazım w10 pro fazla olan arkadaşlar atarsa sevinirim
Aldıgın mak olmasın, dikkat et. Retail/oem ise gule gule kullan..aldığım gelmiş hocam saol
Kral trendyoldan aldim diyonda onlarda 70 tl üstüne kargo diyor nasıl yapcaz onuNormalde ben cmd den yapıyorum da şimdi kod lazım trendyoldan aldım 7 liraya daha atmadılar bekliyorum
Hocam bilmiyom benim baktıklarında kargo bedeli de gösteriyor bana bi win 11 pro key linki atarkisinsen yanlış şeye bakıyon muhtemelen
Özele bak 2 adet attım, kontrol et.Hocam bilmiyom benim baktıklarında kargo bedeli de gösteriyor bana bi win 11 pro key linki atarkisin