2012 Jetta mı 2020 Egea mı

Kardeşim sen motoru kötülüyorsun sorunluymuş gibi
Hayır sorunlu demiyorum gitmiyor ve yakıyor alternatifleri ise gidiyor ve yakıt tüketimleri yakın . Yokuşta tır tarafından sollanmak istemem 800k verip

ya sen millete sallamaya devam et yallah. Para sen de ollmayınca boş boş konuşma dersin zavallı. Hala atmosf atmos diyor 1.4 egeaya varoş ya
Kardesim yasının 12 den büyük oldugunu düsünmüyorum. İnternette herkese bu sekil sallama. Bir gün kapına birileri gelir dısarı cıkamazsın tamam. Ha cok merak ediyorsan videoyu izle sürmeyi bilen adamın elinde nasıl bir araba oldugunu gör. Daha da yazma bu konuya. @SyFox sen de izle brom.

Kardesim yasının 12 den büyük oldugunu düsünmüyorum. İnternette herkese bu sekil sallama. Bir gün kapına birileri gelir dısarı cıkamazsın tamam. Ha cok merak ediyorsan videoyu izle sürmeyi bilen adamın elinde nasıl bir araba oldugunu gör. Daha da yazma bu konuya. @SyFox sen de izle brom.
Çok bindim hocam devir çevirince fena gitmiyor . Ben tercih etmezdim tekrar söylüyorum

1.6 Multi*** al geç 320nm tork var makinada yer uçağı

Çok bindim hocam devir çevirince fena gitmiyor . Ben tercih etmezdim tekrar söylüyorum
Bak tercih ayrı bir şey ben sana katılıyorum ben de tercih etmeyecegimi açıkça belirttim zaten. Diğer arkadasın 0 bilgi ile yaptıgı yorumların gram doğruluğu yok. Onu anlatıyorum.

Allah kaza bela vermesin hocam maşallah
Amin cümlemizi esirgesin kazdan beladan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kronik var mı onlarda
Yok dediğim seride kronik sorun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yatak piston senden hediye yanında galiba
160hp 2013 ve sonrası CTHD kodlu alırsa sorunsuz biner eski nesil ve 122 lillerden uzak dursun.

Ben aracı alırım A noktasından B noktasına rahatça ve sakince giderim yeterki beni sanayiye sokmasın yolda bırakmasın diyorsan 1.4 egea al. Zaten hız sınırları çok düşük.
Bayırları çıkmıyor diyen de herhalde ağrı dağına falan tırmanıyor. En fazla 4. vitese düşer 5 dk sonra yokuş aşağı seni sallayan araçları geçersin.
Benzinli araç her zaman avantajlı. Klima direk soğutur , kışın direk ısınır , 10 dk araç ısınsın diye beklemeye gerek kalmaz , traktör gibi sesi çıkmaz.

Diyorsan ki ben aracı hissetmem lazım sınırları zorlamam lazım ama sürekli radarlardan ceza yedimmi diye tedirgin olmam lazım , her araca bindiğinde yaşından dolayı acaba bugün neresi kırıldı diye düşünmem lazım o zaman yaşı 10 u devirmiş turbo dizel araç al.

Ha bu dediklerimin olma ihtimali de var olmama ihtimali de. Belki eski aracı alırsın yıllarca sorunsuz binersin ya da egea sorun çıkarabilir. Yinede yeni araç her zaman daha avantajlı benim gözümde.

Geri