HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,641
3 ay önce 800k ya 2013 aldık 160hp. 200k kilometrede komple orijinal boyasız tertemiz.Bu bütçelere geliyor mu ki? Scirocconun piyasasını hiç bilmiyorum da
3 ay önce 800k ya 2013 aldık 160hp. 200k kilometrede komple orijinal boyasız tertemiz.Bu bütçelere geliyor mu ki? Scirocconun piyasasını hiç bilmiyorum da
Hayır sorunlu demiyorum gitmiyor ve yakıyor alternatifleri ise gidiyor ve yakıt tüketimleri yakın . Yokuşta tır tarafından sollanmak istemem 800k veripKardeşim sen motoru kötülüyorsun sorunluymuş gibi
Jettanın genişi ve yakışıklısı bence hocam. Tsi motor önermem kesinlikle ama tdi çok sağlamdırEski motor icin soyledim 122liği unuttum haklısın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu da jetta
ya sen millete sallamaya devam et yallah. Para sen de ollmayınca boş boş konuşma dersin zavallı. Hala atmosf atmos diyor 1.4 egeaya varoş ya
Allah kaza bela vermesin hocam maşallah3 ay önce 800k ya 2013 aldık 160hp. 200k kilometrede komple orijinal boyasız tertemiz.
kronik var mı onlarda3 ay önce 800k ya 2013 aldık 160hp. 200k kilometrede komple orijinal boyasız tertemiz.
Çok bindim hocam devir çevirince fena gitmiyor . Ben tercih etmezdim tekrar söylüyorumKardesim yasının 12 den büyük oldugunu düsünmüyorum. İnternette herkese bu sekil sallama. Bir gün kapına birileri gelir dısarı cıkamazsın tamam. Ha cok merak ediyorsan videoyu izle sürmeyi bilen adamın elinde nasıl bir araba oldugunu gör. Daha da yazma bu konuya. @SyFox sen de izle brom.
Bak tercih ayrı bir şey ben sana katılıyorum ben de tercih etmeyecegimi açıkça belirttim zaten. Diğer arkadasın 0 bilgi ile yaptıgı yorumların gram doğruluğu yok. Onu anlatıyorum.Çok bindim hocam devir çevirince fena gitmiyor . Ben tercih etmezdim tekrar söylüyorum
Yatak piston senden hediye yanında galiba1.4 egeadan uzak dur.
900k ya Golf - Scirocco da bakılabilir 1.4 TSI.
Amin cümlemizi esirgesin kazdan beladan.Allah kaza bela vermesin hocam maşallah
Yok dediğim seride kronik sorun.kronik var mı onlarda
160hp 2013 ve sonrası CTHD kodlu alırsa sorunsuz biner eski nesil ve 122 lillerden uzak dursun.Yatak piston senden hediye yanında galiba