Anladım, peki bu açacağımız sanal kart banka kartı mı yoksa kredi olarak mı açılacak? Hani ona göre müşteri temsilcisine söyleyelim yanlışlık olmasın.Hayır gerekmiyor isterseniz muşta ikamet edin kayseri ulaşım hesabı açın yine oluyor
Anladım, peki bu açacağımız sanal kart banka kartı mı yoksa kredi olarak mı açılacak? Hani ona göre müşteri temsilcisine söyleyelim yanlışlık olmasın.Hayır gerekmiyor isterseniz muşta ikamet edin kayseri ulaşım hesabı açın yine oluyor
Kayıttan 750 veriyor ya sende 250 ekleyip 1000 tllik alışveriş yapıyorsun 1000 iade ediyor.250 TL harcamayı niye yapıyoruz onu anlamadım ben
normal alışveriş olurmu 1000tl lik alışveriş yolcu hesabı vs diyolar anlamadımKayıttan 750 veriyor ya sende 250 ekleyip 1000 tllik alışveriş yapıyorsun 1000 iade ediyor.
Vardı öyle bir şey ama doğrudan Hepsipay alınca geçerli değil sanırım. Hepsiburada satıcılı 1000 TL'lik bir şey alıp iptal edince siparişi Hepsipay'e iade ediyordu, o şekilde yapıyorlar sanırım. Hala çalışıyor mu o metot bilmiyorum bu arada bilen varsa yazsınHepsipaya aktarıp kendi kartımıza çekebiliyor muyduk?
1000e 1000 cashback var işte ama 1000tl değil de 250tl yatırarak 1000tl cashbacki kazanabiliyosun bunu da ulaşım uygulaması kampanyası ile birleştirerek yapman gerekiyormuş. o kampanya ne bilmiyorum ben bulamadımbeyler yeni uyandığım için mi kafam karıştı anlamadım kısa bi şekilde adım adım ne yapıcaz anlatıcak varmı? n kolay hesabı aç müşteri hizmetleriyle konuş sonrada ulaşım sanal kartı aç 250 tl yatır bu mu olay
1000e 1000 cashback var işte ama 1000tl değil de 250tl yatırarak 1000tl cashbacki kazanabiliyosun bunu da ulaşım uygulaması kampanyası ile birleştirerek yapman gerekiyormuş. o kampanya ne bilmiyorum ben bulamadım
Nkolayda 1000 cashback var normalde ayriyetten konu sahibinin bahsettigi o ulasim uygulamalarindan birine kayit olup nkolay hesabi acinca sana 750 tl hediye veriyor baska birsey yokbeyler yeni uyandığım için mi kafam karıştı anlamadım kısa bi şekilde adım adım ne yapıcaz anlatıcak varmı? n kolay hesabı aç müşteri hizmetleriyle konuş sonrada ulaşım sanal kartı aç 250 tl yatır bu mu olay