Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

24 saat bot calıstırıyorlar 1 saniye icinde alıyorlar ürün eklenince sürekli ürüne istek atıp genelde ssd, telefon,ram, vb ürünler aynı fiyattan stoga girdiği icin otomatik cekiyorlar
yok bunu bir firma sağlıyor, 7/24 açık cloudta çalışıyor, ürün gelince oto amazondan çekiyor. bir de spesifik üründe çalışıyor, istediğini seçiyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon buna niye müdahale etmiyor? Yahu sen 2 yerine 3 tane çekirdek aldığında gidip mail atmasını biliyorlar sadece tüketiciye satış yapıyoruz diye.

Adamlar işi ticarete dökmüş, hem bot satıyorlar, hem aldıkları ürünü satıyorlar. Bunu anlayamıyor mu amazon? koy abi captcha falan depo ürünlerine. bu kadar zor mu ya? ya da botları fark edecek bin tane yazılım var. birini kullan işte.
var hepsinde, sürekli değişiyor, arka planda bir şeyler deniyorlar fakat bir yolu bulunuyor.

Son linkler tag=anlikfirsat02-21 ve tag=yaniyoweb-21 gibi referans parametreleri içeriyor. Görün ve farkında olun diye silmedim.
Bunları siz eklemiyor olsanız bile forumda bir Amazon linki paylaşırken bu tip parametreleri temizlemeniz gerekiyor.
El ile yapamıyorum / uğraşamam diyen şu ufak scriptten yararlanabilir.
Sepete ekleyip yeniden ürüne tıklayınca da otomatikman siliniyor referans linkler. Bunda da uğraşamam diyen arkadaşlar için söyleyim dedim.

TP-Link Archer TX20UHAkakçe'de ara
915,80 TL
- Son 10 ayın ucuz fiyatı - (%37 indirim)

TP-Link Archer TX20UH, AX1800 Yüksek Kazançlı Kablosuz USB Adaptör, 1,2 metre USB 3.0 kablosu, Beamforming Teknolojisi, MU-MIMO, Düşük Gecikmeli Oyun Deneyimi, WPA3, Kolay Kurulum

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu değer mi ya almaya
IMG_2831.webp

Son düzenleme:
Onları elle alamazsınız, agalar bilmiyorum doğru mu yanlış mı burada link olarak vermem ama refract diye bir zımbırtı var. aylık üyelikli scalper, reseller botu. şak diye çeker sistemden ürünü, siz bunları alamazsınız, gecenin 4ünde 5inde eklemedikleri sürece unutun.
Anlık fırsatları veya yanıyoru yan sekmede açık tut ürün eklenir eklenmez amazona kartın kayıtlı ise anında alabilirsin millet öyle yapıyor. Çok düşünmemek lazım hatta alıp sonra inceliyor bakıyor işini görmeyecek iptal ediyor

Tabi biz bunu yapacak kadar işsiz değiliz 🤣

Gigabyte rtx5070 ssf 12 gb ekran kartı aldım teslim edildi aynı fiyattan almak isteyen olursa yardımcı olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,401
Üyeler
200,376
Son üye
hayatsızbilgisayarcı

Geri