Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Son linkler tag=anlikfirsat02-21 ve tag=yaniyoweb-21 gibi referans parametreleri içeriyor. Görün ve farkında olun diye silmedim.
Bunları siz eklemiyor olsanız bile forumda bir Amazon linki paylaşırken bu tip parametreleri temizlemeniz gerekiyor.
El ile yapamıyorum / uğraşamam diyen şu ufak scriptten yararlanabilir.

Son linkler tag=anlikfirsat02-21 ve tag=yaniyoweb-21 gibi referans parametreleri içeriyor. Görün ve farkında olun diye silmedim.
Bunları siz eklemiyor olsanız bile forumda bir Amazon linki paylaşırken bu tip parametreleri temizlemeniz gerekiyor.
El ile yapamıyorum / uğraşamam diyen şu ufak scriptten yararlanabilir.
Bu referans parametreleri ile tahmini ne kadar kazanıyorlar?

Bu ürünün fiyatı iyi mi alınabilir mi sizce

Ekler

• 14810.webp
    14810.webp
    116.2 KB · Hit: 136
ne kadar hızlılar .

1785311144769.webp

Onları elle alamazsınız, agalar bilmiyorum doğru mu yanlış mı burada link olarak vermem ama refract diye bir zımbırtı var. aylık üyelikli scalper, reseller botu. şak diye çeker sistemden ürünü, siz bunları alamazsınız, gecenin 4ünde 5inde eklemedikleri sürece unutun.

Amazon buna niye müdahale etmiyor? Yahu sen 2 yerine 3 tane çekirdek aldığında gidip mail atmasını biliyorlar sadece tüketiciye satış yapıyoruz diye.

Adamlar işi ticarete dökmüş, hem bot satıyorlar, hem aldıkları ürünü satıyorlar. Bunu anlayamıyor mu amazon? koy abi captcha falan depo ürünlerine. bu kadar zor mu ya? ya da botları fark edecek bin tane yazılım var. birini kullan işte.

Onları elle alamazsınız, agalar bilmiyorum doğru mu yanlış mı burada link olarak vermem ama refract diye bir zımbırtı var. aylık üyelikli scalper, reseller botu. şak diye çeker sistemden ürünü, siz bunları alamazsınız, gecenin 4ünde 5inde eklemedikleri sürece unutun.
24 saat bot calıstırıyorlar 1 saniye icinde alıyorlar ürün eklenince sürekli ürüne istek atıp genelde ssd, telefon,ram, vb ürünler aynı fiyattan stoga girdiği icin otomatik cekiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,331
Üyeler
200,345
Son üye
guney0101

Geri