🔥İndirim Xfx Swift 9070xt 36999tl

Arızalı denk gelmiş olabilir size. Asus Prime güvenli liman tabiri caizse 9070 XT için. Ne uçar kaçar tepe modeller gibi, ne de alt modeller gibi sesli/sıcak çalışır.
Alakası yok fiyat olarak bahsetmiyorum ama pulse bile prime dan iyi tek cazibesi marka ve 3 yıl garanti başka hiçbir artısı yok ikisi arasında xfx bile daha iyi diyebilirm hatta .

Ya şunaları indirimli diye paylaşmanız için para mı veriyorlar size ? Nerde indirim piyasa bilginiz Sıfır yada fonlanıyorsunuz bunu indirim diye paylaşırken utanır insan

Ya şunaları indirimli diye paylaşmanız için para mı veriyorlar size ? Nerde indirim piyasa bilginiz Sıfır yada fonlanıyorsunuz bunu indirim diye paylaşırken utanır insan
Konu sahibi derhal banlanıp, dijital ayak izi takip edilerek evi basılmalı. Çok haklısınız.

Argüman bitince ‘ne diyon dayı’ seviyesine düşmüşsün. İkisini aynı fiyata ilana koy da piyasa sana ne dediğimi anlatsın.
Dediğin şeyin saçmalığına oranlı dediğim şey

Konu sahibi derhal banlanıp, dijital ayak izi takip edilerek evi basılmalı. Çok haklısınız.
Bu tarz arkadaşlar için Steam support imha timinden yardım alınmalı ve işlemden sonra mp4 dosyasını da atmalılar

1785336360415.webp

Steam supportun mexica da hacker’ı avlarken ki gizli görüntüleri XD ⬇️

şaka bir yana adamlar dünyadaki en iyi support sahipler bence

Son düzenleme:
Oda sıcaklığı 28.5 derece furmark değerleri 8dk.

Karta laf edenler neye göre ediyor? Hayatlarında hiç başka kart vs kullanmadılar mı? Diğer modeller daha iyi olabilir ama bu değerlerin 1 tane olumsuz yanı yok.
1785336498112.webp

Oda sıcaklığı 28.5 derece furmark değerleri 8dk.

Karta laf edenler neye göre ediyor? Hayatlarında hiç başka kart vs kullanmadılar mı? Diğer modeller daha iyi olabilir ama bu değerlerin 1 tane olumsuz yanı yok.
Alıntıyı görüntüle
2110 mhz düşük değil mi hocam.

edit: ben uzun süredir amd kullanmıyorum ancak konuya bir arkadaş ilk sayfada video attı ve oradaki frekanslara göre aşırı düşük bir değer. yanlışım varsa ve 2110 mhz normal bir değerse yazın

2110 mhz düşük değil mi hocam.

edit: ben uzun süredir amd kullanmıyorum ancak konuya bir arkadaş ilk sayfada video attı ve oradaki frekanslara göre aşırı düşük bir değer. yanlışım varsa ve 2110 mhz normal bir değerse yazın
Furmark testinde aşırı akımdan vs korumak için kartlar otomatik kısıyor. Oyunlarda bahsedilen değerlerde çalışıyorlar.

Geri