Gıgabyte X870e Aero X3d Wood(Anakart) - 17500 TL (Son 1 Yılın En Düşüğü)

Daha önce hiç amazondan alışveriş yapmadımda x870e elite modelini almak istiyorum bunlar yurt dışından mı geliyor garantisi falan nasıl işliyor bilgilendire bilir misiniz?
Amazon.com.tr alıcı ve gönderici ise kendi depolarından geliyor hocam

Yok hocam ödeme adımında ne görüyorsanız o, iade 30 gün süre veriyorlardı değişmediyse. Ben monitör alıp beğenmeyip iade etmiştim. Şurayı inceleyin bir
Hocam kusura bakmayın çok soru sordum ama herhangi bir sahte vs çıkma şansı var mıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen alıp alabileceğiniz en güvenli yer hocam içiniz rahat olsun
Teşekkürler hocam

Hocam kusura bakmayın çok soru sordum ama herhangi bir sahte vs çıkma şansı var mıdır

Teşekkürler hocam
Yok hocam sahte değilde iade ürün denk gelebiliyor ona dikkat edin LPN etiket konusunu araştırın bir

Yok hocam sahte değilde iade ürün denk gelebiliyor ona dikkat edin LPN etiket konusunu araştırın bir
Tamamdır hocam teşekkür ederim

beyler oyun için hangisi daha iyidir? Rtx 5080 ve 9800x3dli sistem kuruyorum onun sna kartı olacak

Ekler

• IMG_2056.webp
    IMG_2056.webp
    192.9 KB · Hit: 36
  • IMG_2055.webp
    IMG_2055.webp
    189 KB · Hit: 35
Son düzenleme:
Tamamdır hocam teşekkür ederim

beyler oyun için hangisi daha iyidir? Rtx 5080 ve 9800x3dli sistem kuruyorum onun sna kartı olacak
Pro modeli segment olarak elite'den üstte olmasına rağmen bu elite modelinin bu x3d versiyonu daha yeni nesil ve proda bulunan 6 yerine 8 katmanlı pcb kullanıyor bu sebeple elite modeli daha iyi bir tercih olur

Pro modeli segment olarak elite'den üstte olmasına rağmen bu elite modelinin bu x3d versiyonu daha yeni nesil ve proda bulunan 6 yerine 8 katmanlı pcb kullanıyor bu sebeple elite modeli daha iyi bir tercih olur
Teşekkürler hocam x3d modelini tercih edeceğim

az kaldı 1 tanede ben aldım değerlendirmek isteyen varsa

X670e carbon wifiden x870e aorus eliteye geçsek ne katar bize? Veya konudaki anakartı alsam bir katkı sağlar mı?

Son düzenleme:
Geri