Rx7600 Oc Upgrade Tavsiyesi?

Kral sen Intelden para falan mı alıyon kart RX 6700XT den bile güçsüz 5060Ti ile kafa kafaya gidiyor saf güçte RX 6800 XT arada Fuji dağı var
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha ben hala düzgün bir RX 6900XT alınması onun da Arctic MX7 veya PTM tarzı bir ürünle bakımı yapılıp arkaya bakılmaması taraftarıyım
Biraz Radeon 6000 serisi ile aramız açılmış be hocam ama 6000 çok eski be bence arc b580 daha mantıklı olur (teknoloji açısından)

He birde bu var
Eski oyunlarda DXVK kullanarak fps ve stutter problemlerinin önüne geçiliyordu, belki güncellemeler ile düzelmiştir, düzelmediyse en iyi çözüm bu.

Uygunsuz davranış
Aile katma soyunu sopunu elden geçiririm

Ben şurada çocuğu akıl verirken sen niye atlıyosun bilader dallama mısın?
Cidden ailene Allahtan sabır diliyorum.

Biraz Radeon 6000 serisi ile aramız açılmış be hocam ama 6000 çok eski be bence arc b580 daha mantıklı olur (teknoloji açısından)
Teknoloji açısından FSR4 alacak RX 6000 serisinden nasıl mantıklı olabilir Frame gen açınca anca yetişiyor zaten RX 6800XT ye

Teknoloji açısından FSR4 alacak RX 6000 serisinden nasıl mantıklı olabilir Frame gen açınca anca yetişiyor zaten RX 6800XT ye
Hocam o arkadaş meczup, garip paralel bir kurgu evrende Intel CEO’su olarak yaşıyor

Beyler nasıl bu kadar sinirlenebildiniz birbirinize rx7600 upgrade konusunda ya papatya çayı için biraz

Hocam
Milsim oyunları o tür teknolojilerle çok haşır neşir olmuyor o yüzden önceliğim safi güç. 6900xt mevzusu kafama yattı ona bakacağım. Fiyat farkı ne olursa 6800xt yerine 6900xt almalıyım peki

Beyler nasıl bu kadar sinirlenebildiniz birbirinize rx7600 upgrade konusunda ya papatya çayı için biraz

Hocam

Milsim oyunları o tür teknolojilerle çok haşır neşir olmuyor o yüzden önceliğim safi güç. 6900xt mevzusu kafama yattı ona bakacağım. Fiyat farkı ne olursa 6800xt yerine 6900xt almalıyım peki
1-2k oynuyor zaten 16-17 üstünü verme bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,628
Üyeler
200,735
Son üye
Kilajune

Geri