Rx7600 Oc Upgrade Tavsiyesi?

Nerede oturduğuna bağlı büyük şehirde oturmuyorsan video falan çekerek kutulayabilirsin pg ile ama yinede garanti edemem, ya da uygun bir al sat yapan varsa çevrende 6800xt varsa elinde takas edebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı alıyosun bilader arızalı mısın? 15k fark fark mı ekran kartında piyasadan haberin yok mu TL'nin değer kaybından haberin yok mu? Ben zaten git al 9070xt 30k bedava demiyorum bütçen çıkarsa diyorum okuma kıtlığı var bu forumda ya da 18 yaş altı çok zihinsel gelişimini tamamlayamadan yorum yapıyor? Konu sahibi ben 18 yaş üstü diye tahmin edip söylüyorum çalışıyorsa 15k fark neden verilmesin sıfır daha iyi bir karta?
Malesef hocam Hatay'dayım burda cok zor depremden dolayı vs, risk almak gerekebilir eğer uzun süre gitmezse kart dediğniz gibi yaparım.

Bütçen maks ne kadar çıkar
Hocam bütçe çıkar aslında sorun değil de ben yüksek fps aramıoyorum eft, squad arma falan oynuyorum en kötü 80lerde gezse fpsler yeter bana o yüzden fp olarak uyguna halletmeye çalışıyorum

Rx 7600 satıp 9060 xt 16 gb bakabilirsin yaa da indirim bekleyip rx 9070

Malesef hocam Hatay'dayım burda cok zor depremden dolayı vs, risk almak gerekebilir eğer uzun süre gitmezse kart dediğniz gibi yaparım.
Sana kalmış hocam 7600 kötü kart değil 6800xt geçince çok aman aman fark etmez 9070xt daha iyi bir upgrade olur ben ondan dedim rx 6600 falan kullansanız neyse de 7600 dediğim gibi kötü kart değil.

Pg ile satmanı önermem çok suistimal eden var.

Bilader sen şaka matik misin? Arada indirimle alırsa 15k civarına denk getirebiliyor 15k çok uç fark mı? Yorum yapmak için yorum yapmayın şu forumda.
senin proje olduğnu düşünmeye başladım :D 15k çok değilse ver işte ne olacak.

Hocam bütçe çıkar aslında sorun değil de ben yüksek fps aramıoyorum eft, squad arma falan oynuyorum en kötü 80lerde gezse fpsler yeter bana o yüzden fp olarak uyguna halletmeye çalışıyorum
Bu bütçelerde RX 6900XT alınır bence 1-2 tl koyup

Kaç yaşında oldugu önemli değil 15k lık kart bakan adama 35k lık kart önerilmez. Akla mantıga ters
Ben öneririm alabilirse sağol önerin için der konu kapanır, alamazsa bütçem çıkmaz der bizde o bütçeye göre şu mantıklı deriz, kaldı ki 5060 alacak adama 8gb kötü git 16gb 5070ti al demiyorum, eğer çocuk değilse çalışıyorsa 15k fark çıkılmayacak bir fark değil bilader dicem de gene anlamıcan git az bi şeyler oku beynine elektrik gitsin boşa konuşuyorum resmen :D

Ben öneririm alabilirse sağol önerin için der konu kapanır, alamazsa bütçem çıkmaz der bizde o bütçeye göre şu mantıklı deriz, kaldı ki 5060 alacak adama 8gb kötü git 16gb 5070ti al demiyorum, eğer çocuk değilse çalışıyorsa 15k fark çıkılmayacak bir fark değil bilader dicem de gene anlamıcan git az bi şeyler oku beynine elektrik gitsin boşa konuşuyorum resmen :D
Anladim kral kolay gelsin hayatinda

Hocam 9000e bir kaç kişi yazdı, 9.5 yapsam onlar da yazmaz herhalde. Belki PG yapmadığım için de olabilir de PG de çok guvenemiyorum.
PG yapma hacım, chipini vramlerini alıp gönderirler geri. Bu arada 6800 xt ve 6900 xt arasında çok performans farkı yok ama 1-2 lira daha verip 6900 xt alabilirsen çok daha mutlu olursun.

Sana kalmış hocam 7600 kötü kart değil 6800xt geçince çok aman aman fark etmez 9070xt daha iyi bir upgrade olur ben ondan dedim rx 6600 falan kullansanız neyse de 7600 dediğim gibi kötü kart değil.
Sence IQ seviyen mi daha büyüktür ayakkabı numaran mı?

Hocam 6800 XT güzel kartır ama eski karttır sen en iyisi arc b580 al

Yanlışşş tahminnnn. 13 yaşındaydım ben. Çok beceriksizsin. Ailene sabır diliyorum.
Hocam 6800 XT yerine arc b580 fiyatlarına göre daha f/p olmaz mı hem optiscaler ile oyunlarda fg açınca oyun dlss'e nazaran daha net oluyormuş

Sonrasında da 3090 alır

Son düzenleme:
Hocam 6800 XT güzel kartır ama eski karttır sen en iyisi arc b580 al

Hocam 6800 XT yerine arc b580 fiyatlarına göre daha f/p olmaz mı hem optiscaler ile oyunlarda fg açınca oyun dlss'e nazaran daha net oluyormuş

Sonrasında da 3090 alır
Kral sen Intelden para falan mı alıyon kart RX 6700XT den bile güçsüz, 5060Ti ile kafa kafaya gidiyor saf güçte RX 6800 XT arada Fuji dağı var
1785342850132.webp

Kral sen Intelden para falan mı alıyon kart RX 6700XT den bile güçsüz 5060Ti ile kafa kafaya gidiyor saf güçte RX 6800 XT arada Fuji dağı var
1785342850132.webp
Ha ben hala düzgün bir RX 6900XT alınması onun da Arctic MX7 veya PTM tarzı bir ürünle bakımı yapılıp arkaya bakılmaması taraftarıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,617
Üyeler
200,729
Son üye
Lelouch Lamperouge

Geri