RTX 5070 4k Destekler mi Yoksa 2k mı?

AhmetEdss

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar Rtx 5070 ekran kartım var oled monitör alacağım 2k mı alsam yoksa 4k mı alsam karar vermedim 5070'in dlss ile 4k yı zorladığını ve hatta oyanttığını biliyorum ama asıl şovunu 2k da yapan bir ekran kartı onu da biliyorum yinede ileride çıkacak olan oyunlarda dlss desteğiyle 4k oynatabilir. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

4k ağır olur 5070e 4k için min 5080 kullanmaniz gerekiyor bence

12GB VRAM'in 4K + DLSS + FG açınca yeteceğinden emin değilim. Ekran kartını değiştiririm diyorsan 4K al da haricinde 2K bence.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Rtx 5070 ekran kartım var oled monitör alacağım 2k mı alsam yoksa 4k mı alsam karar vermedim 5070'in dlss ile 4k yı zorladığını ve hatta oyanttığını biliyorum ama asıl şovunu 2k da yapan bir ekran kartı onu da biliyorum yinede ileride çıkacak olan oyunlarda dlss desteğiyle 4k oynatabilir. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Gereksiz bir atlama olur 6000 seriaindw kart değiştiririm dersen 4k yoksa 2k devam

Gereksiz bir atlama olur 6000 seriaindw kart değiştiririm dersen 4k yoksa 2k devam
İlerisi için bilmiyorum ama aklımda biraz da şey var eğer 4k da zorlarsa 5070 aldığım monitörle PlayStationıda çok rahat oynarım düşüncesi var biraz da o yüzden çok arada kalıyorum hem PC hem de ps için kullanayım düşüncesi

Bütçe sıkıntı değilse 4k al bence. Her oyun yüksek ekran kartı istemiyor ve o senaryoda 4k'nın tadı bir başka olur.

ps varsa 4k al bence ama alacağım monitörde dual özelliği olursa süper olur

cevabını sende biliyorsun.

4070'le bile 4k oynadım neden desteklemesin, dlss ve fg ile çok rahat oynanıyor
Bu arada ps5 de ki gpu çok çok daha kötü o bile oynatıyor yani

ben olsam 4k alırdım

Yani 4K gereksiz olur he illa 4K istiyorsanda Yani zorlanmaz açar bir çok oyunda Ultra Native ayarlarda 60-70 arası veriyor 4K’da Ama özellikle yeni çıkan çok ağır veya optimizasyon sorunlu oyunlarda narive Ultra ayarlarda oynayamazsınız High ayarlara çekmeniz lazım minimum 60fps için (ki yeni oyunleın çoğunda ultra ile high arasında pekte görsel fark yok yani soru olmaz high da oynamak) ayrıca dlls,FG vs. Açarsanız gayette rahat taşır 4K’yı ama burdkai sorun bir kaç yıl sonraki çıkan çok daha ağır ve optimizasyon sorunlu oyunları 60+ oynatır mı bilemem ve bazılarının en az 120-140fos takıntısı diye saçma takıntıları var hikayeli oyunlarda eğer sizinde varsa öyle takıntınız 4K da beklemeyin o fps leri o kartla

Ayrıca yotube RTX 5070 4K gaming test yazmanız yeterli sonucu bilemk için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

8GB VRAM'in 4K + DLSS + FG açınca yeteceğinden emin değilim. Ekran kartını değiştiririm diyorsan 4K al da haricinde 2K bence.
Hocam umarım yanlışıkla 8GB yazmışsınızdır RTX 5070 12GB bir kart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,469
Üyeler
200,415
Son üye
Brkclk8

Geri