❌İndirim Bitti! 1st Player Thunderstorm Ts1 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu 1976tl

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,600
1st Player Thunderstorm TS1 360mm sıvı soğutucu, aşağıda paylaşacağım inceleme videosundaki testlere göre i7-14700K gibi ısınan bir işlemcide stok kullanımda 85-86°C, 250W yük altında ise 95°C civarında değerler sunarak soğutma performansıyla öne çıkıyor. Videodaki bu verilere göre performansı başarılı görünse de, fanların tek parça blok yapıda olması ve tam devirdeki ses seviyesi gibi detayları göz önünde bulundurmak gerekiyor; inceleme sonuçları doğrudan bu videoya ait olsa da, "TROY200TL" indirim kodu kullanıldığında tam olarak başlıktaki fiyata inerek son 1 yılın en düşük seviyesini görmesi, bütçe odaklı sistem kuranlar için bu ürünü değerlendirilebilir bir alternatif yapıyor
Bahsettiğim inceleme:
Türk Telekom uygulması kuponuyla birlikte fiyatı 1876 TL'ye düşüyor varsa değerlendirebilirsiniz.
Resmi Ürün Sayfası:

Son düzenleme:
1st Player Thunderstorm TS1 360mm sıvı soğutucu, aşağıda paylaşacağım inceleme videosundaki testlere göre i7-14700K gibi ısınan bir işlemcide stok kullanımda 85-86°C, 250W yük altında ise 95°C civarında değerler sunarak soğutma performansıyla öne çıkıyor. Videodaki bu verilere göre performansı başarılı görünse de, fanların tek parça blok yapıda olması ve tam devirdeki ses seviyesi gibi detayları göz önünde bulundurmak gerekiyor; inceleme sonuçları doğrudan bu videoya ait olsa da, "TROY200TL" indirim kodu kullanıldığında tam olarak başlıktaki fiyata inerek son 1 yılın en düşük seviyesini görmesi, bütçe odaklı sistem kuranlar için bu ürünü değerlendirilebilir bir alternatif yapıyor
Bahsettiğim inceleme:
240mm lazım varmı fp bildiğin

1876 indi troy kodu kullanmadan, 300tl kupon varmış bende nerden geldiyse, 200 de var da alınır mı bilemedim

Ekler

• screenshoteasy.webp
    screenshoteasy.webp
    64.6 KB · Hit: 127
Çok güzel fiyat

Enermax halen uygun 2886 aldım idefix den bu hafta bence 1k farka her türlü değer tek sıkıntı radyatör biraz kalın her kasaya uymuyor .
Tt kod 7ZXJY454
Daha açmadım acaba dedim ama dediğim gibi 1k fark için değmez iadeye

Enermax halen uygun 2886 aldım idefix den bu hafta bence 1k farka her türlü değer tek sıkıntı radyatör biraz kalın her kasaya uymuyor .
Tt kod 7ZXJY454
Daha açmadım acaba dedim ama dediğim gibi 1k fark için değmez iadeye
Radyatör 27mm diyor, acaba fan kalınlığı nasıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,386
Üyeler
200,369
Son üye
themxcker