chaosun kendisinden gelmiş yollayan kişinin linkdn hesabına baktım orada çalışıyor. Yani ben bir sürü yerle iş görüşmesine gittim, bir sürü insan gördüm. Çoğu insanın bilgisayarındaki Windows bile lisanslı değil. Büsbüyük şirketler ve milyon liralarda ciro yapan şirketler bile crack program kullanıyor
Şurada alt tarafı bir tane mezuniyet projesi ödevi için 5 tane render aldım diye yıllar sonra gelen mail ve genel af falan filan şeylerinin yazılması bana çok saçma geliyor yani. Ne yaptım ben, adam mı öldürdüm? Ya da milyarlarca dolar para kazandım da sizin uygulamanızı lisanssız mı kullandım?
Ben okulda eğitimini almadığım, öğrenmediğim bir programı kendi kendime öğrendim, kendi projemi yaptım. Ne okulun bana bununla ilgili bir yardımı oldu ne de öğretmenlerin, hocaların bir yardımı oldu. Mezun olabilmek için almadığım dersin projesini yaptım ben. Bunun için program öğrendim. Üstelik bu render programını hoca söyledi diye hep beraber indirdik yani.
Olayın saçmalığına bak, niye hep böyle şeyler beni buluyor, gerçekten anlamıyorum.