Yardım Radeon RX 9070 XT Aldım İyi mi Yaptım?

tünelden önce son çıkışlar bunlar iyi yapmışsınız, bir kaç ay sonra iyi ki almışım diyeceksiniz

Gayet iyi sorun yaşamadım Nitro+ var

Bende aynı kartı bugün aldım. Hayırlı olsun. Umarım memnun kalırız.
umarım hocam hayırlı olsun sizinde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tünelden önce son çıkışlar bunlar iyi yapmışsınız, bir kaç ay sonra iyi ki almışım diyeceksiniz
bende öyle düşündüğüm için aldım artık beklemek istemedim

Gayet iyi sorun yaşamadım Nitro+ var
watt man hatası vs. alıyor musunuz hiç vb. sürücü sorunu vs.

güle güle kullan bu modelin sümükleri akmıyordu bildiğim kadarıyla
1785427404244.webp

3080’i satmadan bu ikisini oynayıp bitirip mi satsam sonra 9070xt ye geçerim :D

Ekran kartı taksitini bitirmeden almasına alırım da çiğ köfteyi ekmek arası yemek zorunda kalabilirim

Umarım anlattığınız gibi güzel bir sonuç elde ederim ve merak ettim software yazılımı kullanmıyorsunuz sanırım o niye çok mu fazla gereksiz kaynak yiyor?

Teşekkürler hocam sağolun

O video yu görmüştüm ama üstün körü izlemiştim kart gelsin detaylıca üzerine düşerim o zaman nebi Akgün de çok dobra adam cahiller diye hakaret edecek diye korkuyorum :D

App kullanmamı gerektirecek bi oyun oynamıyorum çünkü. Oyunun kendi yerel ayarları yetiyor bana

Daha doğrusu ben 1 aydır oyun bile oynamıyorum artık hocam :D. Bu zamana kadar sadece driver yeterli geldi bana nvidia appi gtx 1600 dönemlerinde kullanmıştım o dönemden bu döneme çok şey değişti elbette ama en azından app bana işe yarayabilen bi uyg olarak gelmedi.

Arkadaşlar hayatım da ilk kez AMD kart kullanacağım fiyatı gözüme uygun göründü piyasaya göre beyaz sistemime güzel gider diye düşünerek sipariş vermiş oldum peşin fiyatına 6 taksitle ilk defa şu world card bir işe yaradı 9 aydır ilk kez neyse sizce nasıl Rtx 3080 den geçeceğim nvidia yo aratır mı? Heyecanlıyım da he bu arada 2. Ele param yetmedi sıfır aldım
Power supply ne

8-9 aydır kullanıyorum memnunum 2k da ayar kıstığım oyun yok hepsini fullüyorum native de oynuyorum. Belli başlı oyunlarda ciddi problemler yaşadım sadece o da oyunla amd arasındaki bir şeylerden kaynaklı mesela alanwake 2 ile silent hill 2 oynanmaz halde stutterden. Harici gayet iyi Üzmez seni
Bu silent hill 2 tam bir soysuz ha, saçma sapan yerler de fps düşüşü oluyor

Power supply ne

Onda da sürekli stutter var ama sen alan wake 2 i dene bi kafayı yersin böyle bir kaç dakikada bir olan stutter değil he bildiğin oyun kasıyor stutterden 8x ağır çekimde gibi hareket ediyorsun

güle güle kullan bu modelin sümükleri akmıyordu bildiğim kadarıyla
Alıntıyı görüntüle

Power supply ne

asus rog thor 850w platinum

tamamen senin bilgisayarınla alakalı. çatır çatır 4k oynuyorum.
ne var onun pc de sorun yapıyor ki acaba bende de var mı acaba

Arkadaşlar hayatım da ilk kez AMD kart kullanacağım fiyatı gözüme uygun göründü piyasaya göre beyaz sistemime güzel gider diye düşünerek sipariş vermiş oldum peşin fiyatına 6 taksitle ilk defa şu world card bir işe yaradı 9 aydır ilk kez neyse sizce nasıl Rtx 3080 den geçeceğim nvidia yo aratır mı? Heyecanlıyım da he bu arada 2. Ele param yetmedi sıfır aldım
nvidia dan amd ye düşüş olmuş başka bişe değil

Geri