Fiyat nasıl sizcemsi gibi hocam ya sessiz ve soğutma sağlam
fiyat iyi colorful için 15k fark çok bence. aynı fpsleri alırsın msi rezil değil zaten soğutması iyi. colorfulda mini ekran var mı dediğindeFiyat nasıl sizce
doğru üst modeller aynı kart ama soğutması, malzeme kalitesi daha iyidir.msi'ın fiyat iyi de shadow en düşük model
zotac baksana bideMSI Shadow 3X OC 50.000 TL
Colorful iGame Vulcan 65.000 TL
Arkadaşlar 2 ürününde kutusu, faturası, garantisi var bu şekilde satıcıların son bıraktığı rakamlar sizce hangisini tercih etmeliyim?
Colorful baya güzel hocam ama akıl mantık gereği Msı shadowu alman mantıklı fp açısından.MSI Shadow 3X OC 50.000 TL
Colorful iGame Vulcan 65.000 TL
Arkadaşlar 2 ürününde kutusu, faturası, garantisi var bu şekilde satıcıların son bıraktığı rakamlar sizce hangisini tercih etmeliyim?
çok iyi fiyat h.oMsi ile hayırlı olsun dedik arkadaşlar güzel fiyata aldığımı düşünüyorum
Maalesef düşmüyor hatta msi ile anlaştıktan sonra 65 e vermek beni zora sokucak diye mesaj atıp 70k ya çıkarttıColorful baya güzel hocam ama akıl mantık gereği Msı shadowu alman mantıklı fp açısından.
Colorful igame şuan sıfırı 80k ama aradaki 15k için 2. el aldığına değmez
Msi shafow da en düşük 78k fp açısından msi daha mantıklı.
Şimdi yalan yok igame baya şık ve soğutma performansı güzel bi kart ama fiyat açısından biraz arafda bırakmış 60k düşünürse satıcı arkadaş igame almanı öneririm ama onun dışında düşmezse msi al hocam
50k piyasaya gore baya iyi fiyatmis, gecen VatanBda yanlislikla 58kya satilan Zotac da iyi fiyatti. Urunun garantisine MSIin webstiesinden mi baktiniz? seri no sorgusuylaMsi ile hayırlı olsun dedik arkadaşlar güzel fiyata aldığımı düşünüyorum
Arttırması abartı olmuş biraz egolu arkadaş sanırım.Maalesef düşmüyor hatta msi ile anlaştıktan sonra 65 e vermek beni zora sokucak diye mesaj atıp 70k ya çıkarttı![]()