2. Mezun İçin Tavsiye

Reaksiyon skoru
188
Merhaba arkadaşlar bu yıl 2. mezuna bırakıcam 1 milyondan 240 bine çektim ama hemşirelik gelmiyor kendi başıma yaptım ama olmadı işte neyse dershane ve özel öğretmenle yapmak istiyorum bu yıl siz ne yaptınız 2. mezun biraz korkutuyor ama ne yapalım zorunluluk

gerçekten çalışacaksan 2. mezunun bi sorunu olmaz. ki kendinde disiplinli bir şekilde çalışırsan özel öğretmene falanda gerek kalmaz. bende okumayı düşünmüyordum ne kaybederim diyip 3. mezun yılında çalışarak şimdi öğretmenlik kazandım

Çok iyi gelmişsin 1 milyondan. Mezuna bırak biraz destek al rehberlik olarak eksik konuların varsa tamamla pratik yap ilk 10k bile yaparsın zımbalarsin

Çok iyi gelmişsin 1 milyondan. Mezuna bırak biraz destek al rehberlik olarak eksik konuların varsa tamamla pratik yap ilk 10k bile yaparsın zımbalarsin
he lan dayı geçen yıl 1 milyon yaptım diye konu açtım demedikleri kalmadı doping hafıza ve özel hoca tutmak istiyorum

he lan dayı geçen yıl 1 milyon yaptım diye konu açtım demedikleri kalmadı doping hafıza ve özel hoca tutmak istiyorum
Herkesi kendi gibi sanıyorlar 1 milyon tamam kötü bir sonucta hicbirsey bilmeyen adam derece mi yapacak. Ben toplasan 1 ay liseye gitmedim liseyi öyle bitirdim. Hicbirsey bilmeden herseyi youtubedan öğrendim bir zahmet 1 milyonda ben olayım yani

Merhaba arkadaşlar bu yıl 2. mezuna bırakıcam 1 milyondan 240 bine çektim ama hemşirelik gelmiyor kendi başıma yaptım ama olmadı işte neyse dershane ve özel öğretmenle yapmak istiyorum bu yıl siz ne yaptınız 2. mezun biraz korkutuyor ama ne yapalım zorunluluk
dershane yerine koçluk al daha iyi Adana'nın en iyi 3. etütüne gittim , hocanın dersinde pes vs atmıştık daha bişe demicem 0 disiplik 0 , resmen 1 yılım boşa gitti , sadece benim değil o yılki neredeyse herkesin . ya iyi disiplinli bi etüte git ya da koçluk al

Kendin çalış.
Koçlar ve internet programları sadece hiçbir şey bilmeyenleri bir düzene oturtur.
Bu yüzden senin için saçma.
Bu sene yaptığın çalışma davranışlarını analiz edip yanlışları ve eksiklikleri giderirsen yeter.

42k dan 27k çektim dershane, koçluk vs almadım istediğini sorabilirsin yardımcı olmaya çalışayım. Geriye kalan ömrün boyunca yapacağın iş için 9 ay harcamak gayet makul, mezunluğu dert etme.

hocam 2. mezun için 240k dan rahat 50 60k çekmeniz lazım şu gününüzü verimli değerlendrin zzaman kısıtlı 2 senede hala üniye başlayamıssın burda ilerdeki hayatındda yapacağın iş için onemlı degıl dıyorlarda sacmalık bence avutmaktan baska bırsey degıl eger dehefın 50 60k olacaksa gır eğer 130 140k yapayım dıye ona gore calısıp gıreceksen 130 bıle zor yaparsın kos koca 1 sene var daha bundan sonra mezuna bırakma sansınyok uniyi bitirince 27 yasındamı mezun olacaksın allah askına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,080
Üyeler
200,835
Son üye
songiris13

Geri