Ders Çalışmak İçin İpad A16 Alınır mı ?

Dosavt

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba yakın zamanda üniversiteye başlayacağım. Bunun için de bir tablet almayı düşünüyorum. Ipad A16 genel olarak not tutmak, video izlemek için yeterli olur mu ne dersiniz? Şu an fiyatı 20500 tl sizce alınır mı önerir misiniz?

Merhaba yakın zamanda üniversiteye başlayacağım. Bunun için de bir tablet almayı düşünüyorum. Ipad A16 genel olarak not tutmak, video izlemek için yeterli olur mu ne dersiniz? Şu an fiyatı 20500 tl sizce alınır mı önerir misiniz?
Gayet yeterli

6k daha çık s11 al diyecektim, 128 gb fiyatı bile 29.3k olmuş :ROFLMAO:
a16 alsan kalem alacak mısın ki? almayacaksan alma, alırsan etti 23k

Çevrende üniversitede zaten olan birisi varsa pt.com.tr'den 19.000₺'ye alabilirsin. Kalemle birlikte 22.500₺ yapıyor.

6k daha çık s11 al diyecektim, 128 gb fiyatı 29.3k olmuş :ROFLMAO:
Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Evet kalem de alacağım. Dediğim gibi sadece üniversite süresince beni idare etmesi yeterli çok fazla oyun oynamayacağım.

6k daha çık s11 al diyecektim, 128 gb fiyatı 29.3k olmuş :ROFLMAO:
Orjinalin hic bir gereği yok düz ipadlerde kablosuz şarj desteklemiyoe. Type c modelini alana kadar fason kalem alır. Kendim 2 senedir oyle kullanıyorum duz 10. Nesili

kpss için mağazadan kalemiyle birlikte 21e almıştım öğrenci indirimim de vardı işimi görüyor memnunum

Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Evet kalem de alacağım. Dediğim gibi sadece üniversite süresince beni idare etmesi yeterli çok fazla oyun oynamayacağım.
Çakma kalem alıp kullanabilirsin

Orjinalin hic bir gereği yok düz ipadlerde kablosuz şarj desteklemiyoe. Type c modelini alana kadar fason kalem alır. Kendim 2 senedir oyle kullanıyorum duz 10. Nesili
Aynen başka bir marka kalem almak da mantıklı. Zaten düz USB-C Pencil'ın çok bir olayı yok, tak tuk ses yapıyor. Fason alacağın da aynı işi yapar. 20.000₺'ye falan çözersin. Ekran koruyucu kesinlikle öneririm yoksa kalem çok çizer.

1 senedir elimde vardı geçen hafta sattım. Güzel tablet 60hz olması ve son güncellemelerden sonra pil sağlığının hızlı düşmesi dışında sorunu yoktu. Ben son 1-2 aydır ağırlıklı pubg mobile oynuyordum. Fazla ısınma sorunu falanda yok. Kalem olarak sadece usbc modeli uyuyor hiçbir özelliği yok keşke pro falan uysaydı baya güzel özellikleri var onun.

1 senedir elimde vardı geçen hafta sattım. Güzel tablet 60hz olması ve son güncellemelerden sonra pil sağlığının hızlı düşmesi dışında sorunu yoktu. Ben son 1-2 aydır ağırlıklı pubg mobile oynuyordum. Fazla ısınma sorunu falanda yok. Kalem olarak sadece usbc modeli uyuyor hiçbir özelliği yok keşke pro falan uysaydı baya güzel özellikleri var onun.
Kırılmaz cam kullanıyor muydunuz? Kırılmaz cam kullanırsam kalem hissiyatında sorun yaşar mıyım ?

Geri