Ders Çalışmak İçin İpad A16 Alınır mı ?

yks için tabletle vs hiçbir şekilde kitapta çalışıldığı kadar verim alınamaz , sadece ders videoları vs izlerken faydalı olur tablet
Alakasi yok kitabın orjinali olmasına ragmen tabletteki pdfini çözüyordum ben. Tabi kisiden kisiye degisir bir sey siyemem alıskanlık meselesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı fiyata 2 katı depolama ve kalemi olan bu modeli alırdım ben
Koparmasana hacı 10 senelik lg g5 falan sundan guclu islemciye sahiptir. Denk cihazlar degil

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Kırılmaz cam kullanıyor muydunuz? Kırılmaz cam kullanırsam kalem hissiyatında sorun yaşar mıyım ?
Kırılmaz cam kullanıyordum hissiyat açısından sorun olmuyordu fakat çok ses yapıyordu tık tık diye o yüzden şu tırtıklı olanlardan almanızı öneririm papermate mi neydi. Bu arada kırılmaz cam takmasanızda tık tık diye ses geliyot çünkü ekran ile cam arasında boşluk var bu tablette incelemelerini izlerseniz söylüyorlar orada

Alakasi yok kitabın orjinali olmasına ragmen tabletteki pdfini çözüyordum ben. Tabi kisiden kisiye degisir bir sey siyemem alıskanlık meselesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Koparmasana hacı 10 senelik lg g5 falan sundan guclu islemciye sahiptir. Denk cihazlar degil
Dostum benim 5 yıllık telefonda da 120hz ekran var ipad a16 60hz 😉

Anlamadığın konularda yorum yapma.

Dostum benim 5 yıllık telefonda da 120hz ekran var ipad a16 60hz 😉

Anlamadığın konularda yorum yapma.
120 hz telefonlar çıktıgından beri 120 hz kullanıyorum uzun senelerdirde monitörde yüksek hz kullanıyorum da neyse. Hz mi belirliyor tabletin iyiliğini? 2 sene sonra bumlayacak samsung olecek gidecek appleın tableti yoluna taş gibi devam edecek. Kaldıki ipadteki 60 hz üzen bir 60 hz değil akıcı oldugu için. İşlemcisinin performansını göze aldıgımızda kabul edilebilir bir durum. Bir tablete 20k verilecekse onun uzun ömürlü olması lazım. Attıgın tablettr 90 hz brom sanki bana 240hz tablet atiyorsun🤩 s10 fe kadar fiyatını haketmeyen bir ürün yok suan. Onu alacagıma gider xioami pad alırım daha iyi.

120 hz telefonlar çıktıgından beri 120 hz kullanıyorum uzun senelerdirde monitörde yüksek hz kullanıyorum da neyse. Hz mi belirliyor tabletin iyiliğini? 2 sene sonra bumlayacak samsung olecek gidecek appleın tableti yoluna taş gibi devam edecek. Kaldıki ipadteki 60 hz üzen bir 60 hz değil akıcı oldugu için. İşlemcisinin performansını göze aldıgımızda kabul edilebilir bir durum. Bir tablete 20k verilecekse onun uzun ömürlü olması lazım. Attıgın tablettr 90 hz brom sanki bana 240hz tablet atiyorsun🤩 s10 fe kadar fiyatını haketmeyen bir ürün yok suan. Onu alacagıma gider xioami pad alırım daha iyi.
Samsung ipad kadar uzun ömürlüdür. Fiyat performans olarak ipadden çok önde.

Samsung ipad kadar uzun ömürlüdür. Fiyat performans olarak ipadden çok önde.
Gram bilginiz yok her iki tableti de kullandım ipad olarak 10. Nesil olanı konudakinin bi düşük modeli olmasına ragmen kullanım akıcılıgı 10 kat önde. Denemeden yorum yapmayın.

Gram bilginiz yok her iki tableti de kullandım ipad olarak 10. Nesil olanı konudakinin bi düşük modeli olmasına ragmen kullanım akıcılıgı 10 kat önde. Denemeden yorum yapmayın.
Yahu dostum bırak 10. Nesili iPad Air M2 kullanan biri olarak yorum yapıyorum.
10292.webp
Kullanım akıcılığı falan yok. O övdüğün işlemci gücünü de kullanamıyosun. Samsung tarafında aynı fiyata 2 kat depolama, kalem, 120hz ekran ve birçok artı alıyosun.

Yahu dostum bırak 10. Nesili iPad Air M2 kullanan biri olarak yorum yapıyorum.
Alıntıyı görüntüle Kullanım akıcılığı falan yok. O övdüğün işlemci gücünü de kullanamıyosun. Aynı fiyata 2 kat depolama, kalem, 120hz ekran ve birçok artı alıyosun.
Neyse brom istedigini düsünebilirsin. Hayatında s10 fe gormemissin. Tablet 90 hz s10 değil fe fe anlamıyorsun hala. Keske 120hz olsa

Öğrenci indirimi ile güncel iPad Air + Pendik pro öneririm a16 için çakma alsan da olur kalemi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,478
Üyeler
200,684
Son üye
beaydinay

Geri