❌İndirim Bitti! NZXT N7 B850 8000mhz(Oc) Am5 Wıfı6e Beyaz Anakart 8999 TL

Gigabyte b850m force veya asus prime b850m-k önermemin sebebebi bu anakartları bir sürü kişi kullanıyor ve bir sorun çıktığında insanlar birbirine yardımcı olabiliyor. Zaten bu önerdiğim anakartlar stabilitesi ve performansı gayet iyi.
valla ben de hep bu ikiliyi öneriyordum özellikle forceyi ama bunlar bu vram ile çok alınası

Hocam zaten piyasaya yeni düşmüşse uzak durman lazım. Zengin ve cesaretli birileri çıkıp inceleyene kadar uzaktan izlemen lazım.
yani öyle tabi, ama x870 yada E olaydı 9k ya basılırdı böyle piyasaya giriş mi olur yap fiyatı 2x aşağıya alalım :D

bu fiyata alınır geçilir ama stok falan kalmamış.

Yemin ederim sonunda aradığım mesaj
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kimse demiyor stabilitesi nasıl bios kısmı nasıl?

Sapphire, Nzxt veya Asrock anakartları almadan önce bakın forumlara. Bios kısmı sorunlu olabilir stabilite sorunları olabilir.

Asrock üretiyormuş. Bende zannettim komple yazılım bios ve pcb mühendis ekibi nzxtnin tamamen. Tasarım kendilerine ait olabilirde asıl hammadde ve yazılım kısmı asrocktan geliyormuş

O halde değerlendirilebilir sanki ama yinede “asrock”ın kapısını çalamayacaksın sonuçta bi sorun olduğunda sorumluluk nZxt destek ekibinde 😄

valla ben de hep bu ikili öneriyordum özellikle forceyi ama bunlar bu vram ile çok alınası
Hocam Vram bakarak anakart almayın lütfen. Tek vram bakmayon biosuna bakın yazılımına bakın stabilitesine bakın. Bir anakartı kullanan ne kadar çok kullanıcı varsa o kadar iyidir. Mesela b850m force anakartımda hata alsam bana yardımcı olabilecek insan sayısının daha fazla olduğunu umuyorum. Tabi yardımcı olmayanda olabilir şansa bağlı

valla ben de hep bu ikili öneriyordum özellikle forceyi ama bunlar bu vram ile çok alınası
Hocam Vram bakarak anakart almayın lütfen. Tek vram bakmayon biosuna bakın yazılımına bakın stabilitesine bakın. Bir anakartı kullanan ne kadar çok kullanıcı varsa o kadar iyidir. Mesela b850m force anakartımda hata alsam bana yardımcı olabilecek insan sayısının daha fazla olduğunu umuyorum. Tabi yardımcı olmayanda olabilir şansa bağlı

kaplan konudan önce paylaşmış tüm stoğu oradaki tayfa kapmıştır

Asrock üretiyormuş. Bende zannettim komple yazılım bios ve pcb mühendis ekibi nzxtnin tamamen. Tasarım kendilerine ait olabilirde asıl hammadde ve yazılım kısmı asrocktan geliyormuş

O halde değerlendirilebilir sanki ama yinede “asrock”ın kapısını çalamayacaksın sonuçta bi sorun olduğunda sorumluluk nZxt destek ekibinde 😄
Hocam ben şahsen gene almazdım. Sadece oyun için b850m force veya asus prime b850m-k alırdım şahsen. İş için alacaklar iyi araştırma yapıp stabilitesi ve bios u iyi olan bir bulup tercih edebilirler

Kim diyor ki sadece ona göre aldığımızı? Ben de beğeniyorum m forceyi hatta almayı planlıyorum ancak bu varken seçenek olamaz pek...

Kim diyor ki sadece ona göre aldığımızı? Ben de beğeniyorum m forceyi hatta almayı planlıyorum ancak bu varken seçenek olamaz pek...
Yaptığınız yoruma göre cevap verdim ben. Bunlar bu vram ile çok alınası yazmışsınız ondan dolayı böyle bir vevap verme gereği duydum.

Force anakart alacak kişi yanında Ram soğutmasıda alır. Diğer türlü force almanın bir mantığı yok.

Bembeyaz kart bu paraya bedava yapistirdim valla mis gibi b850mk 5 bin lira olmuş bu anakart bedava

Cuma namazındaydım yoksa siyah rengini alırdım

Hayırdır asrok anakartları işlemcileri patlatınca nzxt altında mı satar olmuş uyanık firmaymış tebrik ettim. Biosla falan çözdük dediler, arkadaşla söktük geçen gün 9800x3d bakım yapmak için, işlemci altını kontrol edince bir de ne görelim, bildiğiniz kızartmış anakart. Ha çalışıyor mu çalışıyor ama sigara basılmış gibi lekeler olmuş turuncu. Çöp etmiş işlemciyi. Hayatta almam bu markayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,982
Üyeler
200,559
Son üye
cetinkaya

Geri