NZXT Mobo Resmi Girişi Yaptı

Techpowerup'ın incelemesi var.
Üreticisi Asrock bu arada.

Ha fason ürettiriyor anladımmmmm.

Bende zannettim yazılım bios mühendis ekibi komple apayrı ve kendi kendilerine anakart üretiyorlar

Asrock imzası var yani kısaca. Değerlendirilebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

B850nin stok tükenmiş bile

Sitesinde sadece am5 ve lga1851 gözüküyor (global sitesi)

Üretilmeyenleri kaldırmış olabilirler ben hatırlıyorum am4 de bu arkadaşların anakartları vardı

Ha fason ürettiriyor anladımmmmm.

Bende zannettim yazılım bios mühendis ekibi komple apayrı ve kendi kendilerine anakart üretiyorlar

Asrock imzası var yani kısaca. Değerlendirilebilir

Üretilmeyenleri kaldırmış olabilirler ben hatırlıyorum am4 de bu arkadaşların anakartları vardı
Evet b550si varmış bi alttaki sitede gördüm

bındal kampanyası hangisi ?

buralar yanar o zaman peki neden hep technopata yönlendiriyorsunuz techpowerup incelemesi için veya herhangi bir şey için
Bir şeyler yazmışım çünkü. Burda daha faz sayısına bakan bile yok.

Bedava gibi geldi rakiplerine bakınca yenur
https://www.itopya.com/nzxt-n9-z890...ecRNk38i7z7HsJhbBQ_aem_xpjBSYs4PsTH-sG2L6cjBg z890

https://www.itopya.com/nzxt-n9-x870...WV_BUIbl-GMrM5dy1w_aem_mR7o4EaZnw0_2rIjlmudFg x870e
bende fiyat yok

İşlemciye 16 faz ayırmışlar. Ve işin güzel tarafı ,80 Amper ,DRMos mosfet kullanmışlar. Batmaz bu anakart.:)

Epey bi anakrtta ,1H/1L, -8-12 faz, 55-60 Amper ,en düşük seviye,ayrık mosfetleri gördükten sonra.

İşlemciye 16 faz ayırmışlar. Ve işin güzel tarafı ,80 Amper ,DRMos mosfet kullanmışlar. Batmaz bu anakart.:)

Çoğu anakrtta 1H/1L,55 -8-12 faz, 60 Amper ,en düşük seviye,ayrık mosfetleri gördükten sonra.
Yav bu özelliğe 9k gibi komedi rakam. Dolu anakart boş anakart fiyatına

Asrock tabanlı diye biliyorum PCB'yi güzel duruyor.

MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi bu Anakarttan geçilir mi buna?

Geri