Monitör kötü değil (rekabetçi oynamıyorsan) ama fiyat yüksek, burada tartışılan şey *sıcak fırsat* adı altında ürün reklamı yapılması, he bir de güvenilir test kaynağı yok, o ilk mesajdaki videosu atılan yabancı arkadaşın çoğu videosuna ve yorumlarına baktım adam değiştirmiş bu monitörü kullanmıyor, ama ne bileyim gidip miniled diye Xiaomi alacak adam bunu alsın daha iyi demiş vs.Hocam valla bana mı denk geldi bilmiyorum ama dedim bi monitör alayım bakınıyorum şu 1 haftadır tam adam akıllı dedim ben bunu alıyorum hayatımda duymadığım mini led kavramı eklendi bi anda dedim neymiş bakınayım benim şansıma da dün eklenmiş galiba mağazaya bu seferde insanlar baya bi övdü bu fiyata kaçmaz vs diye 10k fiyatlarına monitör alacakken dedim bari biraz daha ekleyip ilk monitör güzel olsun dedim şimdi sizin yazıları okudum yine kafam karıştı IPS alacaktım sonra mini led şimdi sizi okudum hiç bir fikrim kalmadı bu harbi parasını hakeden bi monitör yok mu ya 13 ün üstüne çıkmadan bide baya testlerde patlamış diye yazılarda gördüm ne yapmak lazım
50 mesaj mı kasıyon kıralalınır kesinlikle..
he ya çözüm bulamadım başka lkasdlsdjajkasdjkasd50 mesaj mı kasıyon kıral

Bende bunu almak isterim ama acayip aşıyor bütçeyi. Şu üreticiler kar marjını kısıp biraz daha uyguna satsalar peynir ekmek gibi gidecek ama biraz iyi bir şey almak isteyince 20k bayılmak o kadar bayılmışken biraz daha koyup düzgün Oled alabiliyor olmak koyuyor insana.Konu TLC monitörleri olduğu için buraya yazayım. TCL 27g64 modelinde HFS Shooter panel olmadığı için ben tercih etmiyorum. Bu model serisinin en belirgin fark yaratan özelliği HFS Shooter panel olması.
Benim Tercihim TCL 27P3A Pro oldu. Daha doğrusu olmak zorunda kaldım. Çünkü normalde bunun Pro'suz versiyonu gelmesi gerekirdi. Pro ile Pro'suz versiyonu arasında +-60HZ fark var fakat geri kalanları tamamen aynı. 260HZ bana yeteceği için onunda ücreti ortalama 18K civarı olması gerekirdi. Ancak hem C2A hem P3A'yı ''Pro'' versiyonu olarak ilk etapta piyasaya sürmüşler.
Ocak 2026'dan beri benim kullanım tercihlerime göre 1 adet mini led, 1 adet giriş Oled kombinasyonu yapmak ve bunlara toplam maliyet ederi 40k'yı geçmemekti. 1. etap mini led tamamladım. Giriş Oled için 2726dm 'nin -20k altına düşmesi veya benim en çok istediğim HyperX OMEN OLED 27 inç QHD 240Hz Oyun Monitörü - OMEN OLED 27q (CH0R2E9) monitörün yine -20k olarak piyasaya girmesi. Tercihim HP'den yana bunu gözüme kestirmiştim.(Takipteyim)
N11 üzerinden 31 Temmuz 2026'nın son saatine kadar. ''Tık hızı indirim kuponu' 750 TL indirim, maximum karta 15-30k arası ilk taksitli alışverişe ''750 maxipuan'' daha önce kule tipi soğutucu aldığım için ikinci alışverişe de ''250 maxipuan'' totalde 1000 TL maxipuan kazanmış ve ürünü 20.749TL'ye aldım. Maxi Puan düşerseniz net 19.749TL'ye gelmiş oluyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İsteyen bu şekilde değerlendirebilir veya Pro olmayan modelinin giriş yapmasını bekleyebilirsiniz. Pro olmayan modeli aslında f/p olması gerekir.
Ürün hakkında ''Pro model'' detaylı inceleme için:
https://www.chiphell.com/article-34837-3.html
bu siteden destek alabilirsiniz. Çince yazılar için crome sekmesinden sayfayı türkçe yapınız.
Dipnot: Türkiye pazarında bulunmayan InnoCN GA27T1M birebir kopyası ve bir tık düşüğü. Pro olmayan modeli kampanyalı Rusya'da 30Bin Ruble yaklaşık 18k'dan kısa süre satılıp 33bin Ruble yaklaşık 19k civarı satılıyor. Pro modeli ise 36-39bin ruble yaklaşık 21-22k'dan satılıyordu en son ama Pro modeli oraya geç geldi. Pro olmayan modeli baya Rusya'da sattı. Zaten incelemeler hem Pro olmayan modeli. Bilginize.
Kesinlikle katılıyorum burada çift taraflı TLC firması da burada garip davranmış asıl voleyi vuran 27P3A Pro'suz versiyon net 17-18k gibi fiyatla girmesi gerekirdi Piyasaya sürmemişler.... +3-4k verip 320 Hz veya onun yerine 240Hz giriş Oled fırsat kovalayıp 260-280Hz oled 'e yönelebilme ihtimali vardı.Bende bunu almak isterim ama acayip aşıyor bütçeyi. Şu üreticiler kar marjını kısıp biraz daha uyguna satsalar peynir ekmek gibi gidecek ama biraz iyi bir şey almak isteyince 20k bayılmak o kadar bayılmışken biraz daha koyup düzgün Oled alabiliyor olmak koyuyor insana.
uzaktan bakmış öyle sankiTürkçe inceleme gelmiş 4K PRO versiyon
hocam tclnin 27p3a pro nasıl alınır mı? bu fiyata local dimingden bloom falan olurmu bır bılgın varmı videsou yok hakkında pek bilgi yokuzaktan bakmış öyle sanki