Geleceğe Yönelik Anakart Önerisi Bütçe: 10000

Bir sorum olacak. İnsanlar B840 ve B850 model anakartlardan çok şikayetçiler. Onun yerine aynı segmentte B650 alırım yorumlarını birçok farklı konuda okudum. Bunun sebebi nedir ?
Kağıt üstüne b850 ama donanım olarak giriş seviyesindeler, tavsiye edilen b650lar orta üst segmentte donanımları daha kaliteli daha güçlü

Kağıt üstüne b850 ama donanım olarak giriş seviyesindeler, tavsiye edilen b650lar orta üst segmentte donanımları daha kaliteli daha güçlü
Anladım. Aşağıda linkini bıraktığım ürün üst veya orta segment olarak mı geçiyor peki ? Alacağımdan değil bu modeli öğrenmek için soruyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte B850M Aorus Elite veya Asus TUF Gaming B850M-PLUS ikisinden biri olabilir.
Hocam belirttiğin ürünlere baktım. Baya sağlam görünüyorlar. Ancak bütçemi zorlayabileceğim bir dönemde değilim. Bu ürünler sık sık indirime giriyor mu?

Anladım. Aşağıda linkini bıraktığım ürün üst veya orta segment olarak mı geçiyor peki ? Alacağımdan değil bu modeli öğrenmek için soruyorum.
Ne üstü. İşlemciye 10 faz ayırmışlar Mosfetler en düşük seviye,ayrık mosfetler.Bu ,bence ,bu VRM yapısı ile giriş /orta olmuş.

Hocam belirttiğin ürünlere baktım. Baya sağlam görünüyorlar. Ancak bütçemi zorlayabileceğim bir dönemde değilim. Bu ürünler sık sık indirime giriyor mu?
Buraya bakın hocam bütçenizi aşmıyor veya stok sorunu yok değil mi gözden kaçırmıyorum bişeyi?

Ne üstü. İşlemciye 10 faz ayırmışlar Mosfetler en düşük seviye,ayrık mosfetler.Bu ,bence ,bu VRM yapısı ile giriş /orta olmuş.
msi anakartlar tadımı kaçırıyor

Buraya bakın hocam bütçenizi aşmıyor veya stok sorunu yok değil mi gözden kaçırmıyorum bişeyi?

Teşekkür ederim internette arattığımda bu satıcı gelmedi karşıma. Çok bigli sahibi değilim.

Taksitli satın alabilme imkanım olsa çok iyi olur çok şey istiyorum biraz ama :/

Bu anakart hakkındaki düşünceleriniz nelerdir dostlar? Back Connect muhabbeti çok hoşuma gitti açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,454
Üyeler
200,408
Son üye
rikiltro

Geri