Bir sorum olacak. İnsanlar B840 ve B850 model anakartlardan çok şikayetçiler. Onun yerine aynı segmentte B650 alırım yorumlarını birçok farklı konuda okudum. Bunun sebebi nedir ?
Hocam belirttiğin ürünlere baktım. Baya sağlam görünüyorlar. Ancak bütçemi zorlayabileceğim bir dönemde değilim. Bu ürünler sık sık indirime giriyor mu?
MSI B850M GAMING PLUS WIFI6E 8200MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI USB-C mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile B850M GAMING PLUS WIFI6E ITOPYA'da
www.itopya.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam belirttiğin ürünlere baktım. Baya sağlam görünüyorlar. Ancak bütçemi zorlayabileceğim bir dönemde değilim. Bu ürünler sık sık indirime giriyor mu?
COLORFUL BATTLE-AX X870A-GHA WIFI 6E V14 DDR5 7600MHz ATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
COLORFUL BATTLE-AX X870A-GHA WIFI 6E V14 DDR5 7600MHz ATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
MSI Pro B850M-A WiFi PZ AM5 (LGA 1718) Soket Anakart [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bu anakart hakkındaki düşünceleriniz nelerdir dostlar? Back Connect muhabbeti çok hoşuma gitti açıkçası