Sıfır Fiyatına AMD Ryzen 7 9800x3d Alınır mı ?

Hocam nedenini soruyorum vatanbilgisayarda bu ürünün kapalı kutusu 30 küsürden satılıyor 19 bin kapalı kutu icin cok fiyat mı ya da, troy mu almam lazım

ilana bakın açıkcası bende şaşırdım herkesin böyle demesine
hocam neden vatanbilgisayardan alacaksınız ürünün size gelişi 21k ben size aynı ürünü kutulu şekilde 25k ya 6 ay 0 faiz ile alabileceğiniz söylüyorum

hocam neden vatanbilgisayardan alacaksınız ürünün size gelişi 21k ben size aynı ürünü kutulu şekilde 25k ya 6 ay 0 faiz ile alabileceğiniz söylüyorum
Hocam nakit vericeğim 19.000₺ anlaştık ama şunu söylemeye çalışıyorum siz benim yerimde olsaydınız tray olmayan bir ürüne kapalı kutu olan ürüne 6 bin fazla verip başka yerden mi satın alırdınız adıma faturalı olması elbette çok iyi bir şey ama 6 bine güzel sıvı soğutma almaya çalışıyorum

Hocam nakit vericeğim 19.000₺ anlaştık ama şunu söylemeye çalışıyorum siz benim yerimde olsaydınız tray olmayan bir ürüne kapalı kutu olan ürüne 6 bin fazla verip başka yerden mi satın alırdınız adıma faturalı olması elbette çok iyi bir şey ama 6 bine güzel sıvı soğutma almaya çalışıyorum
Ben mesela bu akşam incehesabı beklerdim gaming gecesi kapsamında fiyata göre değerlendirirdim. 14k ya 2.el kutulu işlemcimi aldıktan sonra nedense bence daha ucuz olmalı diyorum.

Ben mesela bu akşam incehesabı beklerdim gaming gecesi kapsamında fiyata göre değerlendirirdim. 14k ya 2.el kutulu işlemcimi aldıktan sonra nedense bence daha ucuz olmalı diyorum.
Hocam tabii ki bu akşamı bekliyorum bende eğer kapalı kutu bulursam 7800x3d uyguna ondan alırım 9800x3d ler çok pahalanmış açıkcası bakalım hangisi denk gelirse mesela 19.000₺ e anlaştığım olan 9800x3d. bilmiyorum hocam kafam çok karışık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıfırından daha pahalı
Sıfırı vatanda 30 bin TL'ye satılıyor kapalı kutu tray değil.

Arkadaşlar merhabalar sahibinden üzerinden bu işlemciyi gördüm kapalı kutu itopyadan alınmış kutusu bile açılmamış yaklaşık 20.000tlye anlaştık param güvende de olunca toplam 21 bin TL'ye denk geliyor acaba bu işlemciye bu kadar para verilir mi anakartımı yeni aldım gigabyte x870 aorus bir de bu islemciyi alayım kadro tam olsun diyorum bana yardımcı olursanız sevinirim uzun yıllar kullanabilir miyim?
20bine sıfırını alırsın

Hocam tabii ki bu akşamı bekliyorum bende eğer kapalı kutu bulursam 7800x3d uyguna ondan alırım 9800x3d ler çok pahalanmış açıkcası bakalım hangisi denk gelirse mesela 19.000₺ e anlaştığım olan 9800x3d. bilmiyorum hocam kafam çok karışık

Sıfırı vatanda 30 bin TL'ye satılıyor kapalı kutu tray değil.
Sadece Vatan bilgisayardan bakmanı önermiyorum sen neden oraya göre kıyas yapıyorsun 25k ya kutulu şekilde var zaten. Sadece oraya göre kıyas yaparsan hataya düşersin

İtopyayla konuştum açıkcası sıfır kapalı ürün alabilirsiniz ama faturası ona ait her hangi bir sorunda onunla iletişimde olmanız lazım deniliyor ben en iyisi troy alayım başımı ağrıtmıyım teşekkürler sizlere de .

20bine sıfırını alırsın
hocam 18 bine bile var ama kapalı kutu troy olmayan almaya calısıyorum

Son düzenleme:
İtopyayla konuştum açıkcası sıfır kapalı ürün alabilirsiniz ama faturası ona ait her hangi bir sorunda onunla iletişimde olmanız lazım deniliyor ben en iyisi troy alayım başımı ağrıtmıyım teşekkürler sizlere de .

hocam 18 bine bile var ama kapalı kutu troy olmayan almaya calısıyorum
fanı içinmi öyle tercih ediyorsunuz acaba

Kutulu almana gerek yok. Cöpe atmaktan başka işe yaramıyor. En ucuz 21.329tl satılıyor işlemci şuan peşin alacam demişssiniz ama 2 taksit oluyor.

Amazona bakarsanız 22k 6 taksit oluyor. 17-18k bırakır mı zorla eğer 18k falan bırakırsa alınabilir. Sıfır acılmamıs zaten 3-4k cebinde kalır

AMD işlemcilerde fan çıkmıyor

İndirim gecesinde o fiyatlara düşüyor.
bazı işlemci modellerinde çıkıyor yüksek olanlarda çıkmıyor
bir göz atın nerede uyguna varsa oradan alın bence

Geri