İlk Araba Önerisi Lazım Yardım Edermisiniz ?

Tam olarak önceki mesajımda yazdığım paket.
1.35 bandında biraz aşağı biraz yukarı -temizleri-
Akarı kokarı olmaz.
Olsa garantiden beleş yapılır.
Gayet iyi kaçar.
Parçası uygundur.
Bakımı -nispeten- uygun ve yaygındır.
Çeyrek altın gibidir, ilana koyarsın 2 saat sonra alıcısını bulur.
Yeni başlayan biri için daha ne olacak.
Fotodaki alpine paket sanırım birde sığarmıyız içi genismidir dedigim gibi ben 1.90 ım babam de nerdeyse 2 metre yani

Fotodaki alpine paket sanırım birde sığarmıyız içi genismidir dedigim gibi ben 1.90 ım babam de nerdeyse 2 metre yani
İkinizin ön koltuğa oturacağı senaryoda bir sorun olmaz.
Arka koltukta oturanlar ne yaparsan yap sıkışır biraz ama.

2023 değil
2023+
Sonraki mesajımda da paketi belirttim:

Boy olarak her türlü sığarsınız ama ailecek komple arabaya doluşulup gezilecek diyorsan o zaman arka koltuklar sıkışır biraz.
Sürekli ailecek gezilecekse Aegea Cross alın geçin.
Eyvallah tesekkur ederim öneriler icin

1.6 ehdi 2008 alabilirsin baya temiz düşük km full paket otomatik parklı

yerinde olsam egea alır soforlugumu geliştirir sonra kolaylikla satar daha iyi bir araç bakardim

japon al ilk araba

1.6 egea cross otomatik al geç hocam. Hem parçası ucuz hem geniş kafan ağrımaz.

1 milyon 1 milyon 200 bin arasında araba bakıyorum şuan qashqai ve insignia bakıyorum ikiside 2015 model olur muhtemelen otomatik vites arıyorum bide yardimci olursanız sevinirim
Honda city

Yorumları okuyarak geldim Clio'ya o boyda iki kişi oturduğunda arka koltuklara oturulması imkansıza yakın çoluk çocuk anca oturur o fiyat bandına alacağın 10+ yaştaki araba ilk senesinde olmasa bile bir sene sonra seni sanayiye götürmeye başlar veya sen janttı fardı felan değiştirmek istersin o fiyat bandına en mantıklı araba istemeyerekte olsa egea öneririm model ne kadar yüksek masraf o kadar az. Yaşlı araba alıp masraf yapacağına o paraları mantıklı bir yatırımda kullanıp ilerleyen yıllarda şoförlüğünde tam oturduğunda daha keyifli bir araba almanı tavsiye ederim. Yakışıklı olsun darlığı önemli değil dersende cee'd mantıklı yada egea cross

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,902
Üyeler
200,540
Son üye
BAERfire

Geri