Nakit Avans Borcu Ödeme

Aquarius

80+
Reaksiyon skoru
43
2 kredi kartim var Garanti ve İş olmak üzere ve ikisinide simdilik asgari asgari oduyorum. İkisindende nakit avans cektim. Ben bu nakit avans borcunu ekstra faiz olmamasi icin nasil odeyecem? Hesap kesildigi zaman faiziyle mi yansiyor nakit avans? Hesap kesilmeden simdi kapatmak istiyorum.

2 kredi kartim var Garanti ve İş olmak üzere ve ikisinide simdilik asgari asgari oduyorum. İkisindende nakit avans cektim. Ben bu nakit avans borcunu ekstra faiz olmamasi icin nasil odeyecem? Hesap kesildigi zaman faiziyle mi yansiyor nakit avans? Hesap kesilmeden simdi kapatmak istiyorum.
Ben karıştırmışım yanlış bilgi olmasın diye sildim.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
nakit avansını taksitli olarak çektiysen aylık faiz hesaplar ay sonunda ödeme günü gelince ödemezsen her güne faiz eklenir, nakit avansını taksitsiz çektiysen eğer ertesi gün üzerine günlük faiz eklenmeye başlar

İstediğin zaman kapatırsın nakit avansı, onun faizi günlük yansıyor.
o senin dediğin avans hesap dost. nakit avans kredi kartından çekiyorsun 3000 çektin diyelim taksitleri 1199+1199+1199 yapıyor faizini alıyor ancak bankayı arayıp erken kapama yapmak istiyorum ne kadar olur borcum derse erken kapama tutarını görür. onun dışında sadece taksit görür çoğu banka öyle

nakit avansını taksitli olarak çektiysen aylık faiz hesaplar ay sonunda ödeme günü gelince ödemezsen her güne faiz eklenir, nakit avansını taksitsiz çektiysen eğer ertesi gün üzerine günlük faiz eklenmeye başlar
Bu kismi biliyorum gunluk olarak cektim bugun odemek istiyorum normal odeme yaptigimda faiziyle ne kadar odemem gerektigini nerden gorecegimi anlamadim. Asgari tutar odedigim icin zaten mevcut borc var onun ustune karisir.

o senin dediğin avans hesap dost. nakit avans kredi kartından çekiyorsun 3000 çektin diyelim taksitleri 1199+1199+1199 yapıyor faizini alıyor ancak bankayı arayıp erken kapama yapmak istiyorum ne kadar olur borcum derse erken kapama tutarını görür. onun dışında sadece taksit görür çoğu banka öyle
Doğru ben karıştırdım ikisini. Taksitli olan ayrı oluyordu ama sanırım normal taksitsiz de çekiliyor o. Taksitsiz çektiyse günlük yansıyor faizi.

Bankayi aramadan kapatamaz miyim yani?

Bankayi aramadan kapatamaz miyim yani?
ben birkez taksitli nakit avans çektim kredi kartım 5k limiti vardı geri ödemesi 12 taksitli bişey yapmıştım totalde 7k gibi bişey ama her ay 650 gibi bişey ödüyordum. zaten sana fazlasını ödemene izin vermiyor ay ay o faizi almak için sadece o ayı falan ödetiyor. benim de elime para geçtiğinde karta kendim para yatırmak istedim 5k yatırdım kullanılabilir limit -1200 bişey oldu :D aradım bana kendiniz para göndermişsiniz karta ama taksitleriniz duruyor sistem karıştırmış bizi arayıp erken kapama yapmak istiyorum kartıma demeniz lazımdı dedi. tecrübeyle sabit yani ara bence kartıma para yatırcam toplam borcum nedir diye sor hallet

Erken kapama yapınca birde erken kapama faizi var diye biliyorum yoksa kredilerdemi geçerliydi o

erken kapama faizi ödeyeceği faizin 1/10 u falan bence yapmalı parası varsa, cayma bedeli değil sonuçta :D koparma parası o faizi alamadık erken kapama faizi 3-5 bşi alalım derdindeler.
Ben faizimden caymak istiyorum cayma bedeli ne kadar diye sorasim geldi😂

Ben faizimden caymak istiyorum cayma bedeli ne kadar diye sorasim geldi😂
öyle bşi yok dost o arkadaşın dediği kapama faizi diye bişey de yok ödemek istediğinde kalan faizler silinir bugünün anaparası alınır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

öyle bşi yok dost o arkadaşın dediği kapama faizi diye bişey de yok ödemek istediğinde kalan faizler silinir bugünün anaparası alınır.
çok nadir bazı bankalar vade sürelerine göre falan yapıyor nakit avans gibi bir işlemde o kapama faizi (işlenmemiş faiz) almazlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,246
Üyeler
200,629
Son üye
yameyome

Geri