Ucuz TV Box Var mı ?

Valla ben aylardır kullanıyorum telefonumdan seri cokta memnunum
Xiaomimi? Valla bende kullandımda cacık oldu hem tv stick hemde kumandası mecbur telefona kumanda uygulaması indirdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evde eski PC var aslında ama gerek var mı ki direkt laptop bağlamak daha mantıklı değil mi masaüstü PC ses yapar diye tahmin ediyorum.
Hocam fanlarını yüzde 30 a çek zaten ne açacakki max netflix vb

Evde eski PC var aslında ama gerek var mı ki direkt laptop bağlamak daha mantıklı değil mi masaüstü PC ses yapar diye tahmin ediyorum.
kullanmadığın pcye sabit şekilde ayarlayacaksan dedim yoksa usbdede çalışabiliyor diye hatılıyorum kullanmadıın usbye ayarlarsın izleyeceğin zaman notebooku bağlarsın usbden başlatırsın kullanırsın işin bitince geri pc olarak kullanırsın

Xiaomimi? Valla bende kullandımda cacık oldu hem tv stick hemde kumandası mecbur telefona kumanda uygulaması indirdim

Hocam fanlarını yüzde 30 a çek zaten ne açacakki max netflix vb
Evet xiaomi tv box 4k. Normalde ben samsungcuyum samsungdan başka birsey kullanmam. Ama tv boxtan çok memnunum.

Evet xiaomi tv box 4k. Normalde ben samsungcuyum samsungdan başka birsey kullanmam. Ama tv boxtan çok memnunum.
Bilemiyorum benimki top attı stick olan ve xiaomi hiç sevmem ne telefonunu ne hava temizleyicilerini ama samsungdan iyidir onuda bilirim smart tv leri kötü samsungun

Bilemiyorum benimki top attı stick olan ve xiaomi hiç sevmem ne telefonunu ne hava temizleyicilerini ama samsungdan iyidir onuda bilirim smart tv leri kötü samsungun
Xiaomiden aynı şekilde bende nefret ediyorum ama aldigim zaman acil ihtiyaç diye hiç sorusturmadan aldım. Galiba bir ben memnunum tv boxtan

Fiyatları çoşmuş. Bunlar bir ara ₺1500-2000 arasına satılıyordu.

Bu ürün güncel olması lazım. Dreamstar Nova da alınabilir. N11 kuponu ile uyguna geliyor.

Stick kesinlikle almayın, ısınınca saçmalıyorlar. Ben de Hiremco uydu alıcısı var, onun da şu an satışta şu ürünü var. Bu da incelemelere göre değerlendirilebilir. Parçaları getirip, birleştirip satıyorlar.

Bu arada uyguna şöyle bir şey satıyorlar. Yani ürün fiyatları böyle değiştiyse, bu cihaz 4K tarafında biraz sorun çıkarabilir gibi. Risk alıp denemek istersen bu da alınabilir.

Hocam next&nextstar uyguna bulursan al 1 kere alıyorsun 2.000 tl çöp olacak sonra gene arayacaksın böyle bir şey ve gelip geri dediğimi alınca toplam cebinden 5.500-6.000 civarı bir para çıkmış olacak
Yani cepten her türlü 4K çıkması gerekiyorsa üste 6K koyup direkt yeni nesil TV almak daha çok kafama yatıyor nedense 😀

Fiyatları çoşmuş. Bunlar bir ara ₺1500-2000 arasına satılıyordu.

Bu ürün güncel olması lazım. Dreamstar Nova da alınabilir. N11 kuponu ile uyguna geliyor.

Stick kesinlikle almayın, ısınınca saçmalıyorlar. Ben de Hiremco uydu alıcısı var, onun da şu an satışta şu ürünü var. Bu da incelemelere göre değerlendirilebilir. Parçaları getirip, birleştirip satıyorlar.

Bu arada uyguna şöyle bir şey satıyorlar. Yani ürün fiyatları böyle değiştiyse, bu cihaz 4K tarafında biraz sorun çıkarabilir gibi. Risk alıp denemek istersen bu da alınabilir.
4K lazım değil HD panel var televizyonda.

Geri